你覺得多少男士是靚仔有型的?

你覺得多少男士是靚仔有型的?

單選投票, 共有 93 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

版主在一題的評分中說:本版都應該開下男人同男人之間的 ...

這麼,就問問有關男士對男士的觀感啦,不過一併問女士對男士的觀感。

問題是:
在你現場見過的男士中,不論地方、國家,
多少(百分比)是你個人主觀覺得是靚仔/有型的呢?
為數字盡量準確,不計明星、model及台上表演者,
當然不計犀利哥啦,唔係就比率大增喇!

更正:
首項意思是1%或低於1%

相關題:
你覺得多少女士是靚女有吸引力的?

評分次數

• zwhuang1023

型,英,帥,靚,正!!!
2# yauyau

是指在現場見到,而見同時不是明星、model和表演人員wor,有無解錯盡嫁。
我無解錯題目,我都冇投票!!
In general, I think men are dirty and stupid. I tend to avoid direct physical or eye contact with them.
In general, I think men are dirty and stupid. I tend to avoid direct physical or eye contact with them. " />
Developer108 發表於 29-3-2010 02:00
閱下這樣說,好像閣下是美男子wor!!!
我無解錯題目,我都冇投票!!" />" />
yauyau 發表於 29-3-2010 01:49
唔投票都可投嫁,無意見一欄可click,無意見或有原因,都是一個意見,收集到看到的人的數字,增加比率準確性,謝謝!
好啦!我好聽話架!
好啦!我好聽話架!
yauyau 發表於 29-3-2010 02:19
點解唔投些比例意見呢?咁孤寒架
是否不想傷人心呀?

我就大概會給百分之一以下,再想想才投票。
我覺得自己不是很客觀所以唔投票囉!