如果伴侶剃陰,你會...?

剃OK, 修(trim)更好...

哈哈,性學醫生說陰謀呢是人類獨有的,為了性刺激,因本身是人身體不需要的。

我從未在網上講咸濕故仔,破例一次。

酒會上,一女士見到檯上食物,說:我一見到d腸仔,毛就豎起。
身邊有位男士就說:我剛好相反,我一見到d毛,腸仔就豎起。

(2010/8/21注:「我從未在網上講咸濕故仔」,患語病,也未跟普通朋友講這些,只跟伴侶講。)
我投了反感,其實意思是反對和不喜歡。
6# 無智無得 會擦損條脷同吉親個和尚頭嗰噃!
我投了反感,其實意思是反對和不喜歡。
dreaming 發表於 14-4-2010 00:38
"酒會上,一女士見到檯上食物,說:我一見到d腸仔,毛就豎起。
身邊有位男士就說:我剛好相反,我一見到d毛,腸仔就豎起。"

但係你個咸濕笑話就幾得,
起馬唔覺反感,反對和不喜歡!
"酒會上,一女士見到檯上食物,說:我一見到d腸仔,毛就豎起。
身邊有位男士就說:我剛好相反,我一見到d毛,腸仔就豎起。"

" />但係你個咸濕笑話就幾得,
起馬唔覺反感,反對和不喜歡! ...
socar 發表於 14-4-2010 00:48
我只對床上身邊太太講的,調情用幾好架!
唔好亂講呀,唔係被人告唔關我事。
無晒毛........阿婆話呢啲女人叫白虎....男人見到會驚死 !

極少布或窄身的比堅尼是需要整理的。
其實男人穿泳褲都係要check清楚,有無漏出.......

樓主出這題真係................女仔都唔多會發表吧。
哈哈,性學醫生說陰謀呢是人類獨有的,為了性刺激,因本身是人身體不需要的。

我從未在網上講咸濕故仔,破例一次。

酒會上,一女士見到檯上食物,說:我一見到d腸仔,毛就豎起。
身邊有位男士就說:我剛好相反,我 ...
dreaming 發表於 14-4-2010 00:35
不過有好多男人中意白虎wo
不過有好多男人中意白虎wo
laub 發表於 14-4-2010 01:18
所以話呢知否世事常變.............
以前只見笑謔一些人為「丹麥光雞」,年青人知何指嗎?