追擊..2010-05-22

追擊..2010-05-22

剛追擊完傷台返到屋企。
今次未能在人網播放時段直接命中,
只能在泰山last站搵到佢地。
心中有憾。

今次佢地改變左戰略,唔再由商台出發,分成兩隊。
一係去深水埗,泰山去另外地方,
載埋攝影師一行六人,另外再搵地方。
由於佢地一開始就話落深水埗。
所以我一直守住深水埗,
其間有消息話在汝州街馬會,
我一分鐘唔到殺左落去,
但相信係認錯車。
之後泰山一行訪問生果店,
係通宵同賣貴野,
心中已彈出九龍城果間,
但當時推斷深水埗區,
所以冇去,之後我有去過九龍城,
但我見睇舖果位係阿姐黎...(開通宵又有四方西瓜賣既地方有幾多?)
唔通又係罐頭?

之後三點半左右,Paul去左疏果市場,
由於知道大目標泰山已在觀塘區食豆漿宵夜,
見菜市場冇佢地架車,立即殺去觀塘。
去到觀塘,佢地應岩岩走左,
兜左一輪,聽到去左食點心,
地址係醉和里...

...唔識路就搵餐死,
醉和里唔係路名,係鋪頭名,
我點知?我響果度住左好耐。

殺到去黃大仙下邨冬菇亭,同時見到肥仔歎茶!
咁Q食得既 ?
連車手一行六人,二女四男。
見佢地大擦特擦,果然又係呃飲呃食...

由於鋪頭老板我識得,我不方便玩野,
禮義廉、肥仔你地呢次好彩!

不過佢地走得好狗,
佢地部車停響單向既正德街,
但竟然轉右入的士小巴站專線通道走人右轉番出去....

今次單頭追擊我本人黎計係唔合格。
而家佢地改變左策略,我地亦要改,
所以希望多d人網朋友加入,

當遊車河又好,
做耳目,
報告位置然後由專人追擊。

評分次數

我只愛 ...  www.hkreporter.com
Let's them win this battle, and you win the war eventually.
Don't give up
Impressive work, appreciated!

評分次數

• sparkfit

如果政府承認此次是公投, 我們就失敗了, 當然便通過政府的政改
如果只是補選的話, 當然回去仍然是反對政改.
有一建議

成日跟著泰山和阿陽返屋企,找牠們私生活,要比佢地知有神秘團體在跟跡和拍野,搞到佢地好驚

ps.個個帶黑超,要搞到佢地發神經

評分次數

• sparkfit

再post佢地的住址和出沒作息資料給大眾.等佢2个畜生感受下林彬先生死前的感受
再post佢地的住址和出沒作息資料給大眾.等佢2个畜生感受下林彬先生死前的感受
coins2 發表於 2010-5-22 08:29
我想咁做唔會受到支持,
而且涉及他人私隱,
觸犯私隱條例,會犯官司。
十年前東方日報已領過野了。
我只愛 ...  www.hkreporter.com
雖然追擊唔到...佐都要講一句辛苦晒

評分次數

• sparkfit

i am myron
剛追擊完傷台返到屋企。
今次未能在人網播放時段直接命中,
只能在泰山last站搵到佢地。
心中有憾。

今次佢地改變左戰略,唔再由商台出發,分成兩隊。
一係去深水埗,泰山去另外地方,
載埋攝影師一行六人,另外再 ...
hkdino 發表於 22-5-2010 07:11
thanks for your effort.

評分次數

• sparkfit

我本楚狂人
鳳歌笑孔丘
很贊賞樓主的盡力

評分次數

• sparkfit

海泥
辛苦了!
除在追擊之外, 不要忘了用別的方法惡整商台.
投討廣管局果單野有冇人跟進? 唔好等到整個series都播完廣管局都冇回應.

評分次數

• sparkfit

狂賀: 民主黨(又名民鼠黨、白鴿黨)選四方卿為主席... 高速步向亡黨幸家鏟!
辛苦曬....你的盡力令人感動

評分次數

• sparkfit