[愛明信箱] 愛明信箱 ♥♥ 延續篇

今日做錯事,等打 PAT PAT.............對不起!我該死!
angus1st 發表於 6-7-2009 00:32

angus1st早晨呀 ~ 琴日5號 .. 過咗喇 !! 今日6號喇 !! 愛明好錫我哋 , 點會打pet 呢 ! Sabai Sabai .. ..

angus1st早晨呀 ~ 琴日5號 .. 過咗喇 !! 今日6號喇 !! 愛明好錫我哋 , 點會打pet 呢 ! Sabai Sabai .. ..
BOXSTER 發表於 6-7-2009 03:43
你個衰野仲周圍玩唔瞓!?!?!?真係要打你pat pat呀!!!!
傻豬,好好珍惜眼前所擁有的一切,知道嘛?還要學懂堅強呀!
愛明 發表於 6-7-2009 03:23
愛明 ~ 我知道喇 ! 我係一個好鍾意笑嘅人 , 我也想身邊嘅人同網友你哋個個都開心 , 就正如我每次留言我都會有個公仔 !

係咪再留言 會再有分加姐~衰鬼
T先生 發表於 6-7-2009 03:25
喂喂TT ~ 我排第30都未有分咁你第49點會有呀 !! NO呀 !! 西爺比鬼咗1分你重想點喎 !! 唔制呀 !!!!!!

你個衰野仲周圍玩唔瞓!?!?!?真係要打你pat pat呀!!!!
愛明 發表於 6-7-2009 03:54
救命呀 !!! 出嚟捉細路仔呀 !!!!! 走呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

救命呀 !!!   出嚟捉細路仔呀 !!!!! 走呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOXSTER 發表於 6-7-2009 04:03
成五十歲人仲扮細路,笑死人咩!!?!?
成五十歲人仲扮細路,笑死人咩!!?!?
愛明 發表於 6-7-2009 04:05
嘩 !!! 啋鬼過妳咩50歲 !!!
我比身份証妳睇妳就知味道 !

到時我叫妳做大嬸

夜麻麻重唔瞓 , 走出番嚟嚇死人咩!!

玩吓咋 ! 勿生氣呀 ! 88

高人....睇我唔到  @@!

#50...

Paul兄呷醋呀

嘩, 咁多人都仲未訓
唔好以為義務就大晒,
因為你並非義務!
你的回報就係用錢都買不到的---名!
若不為名, 閣下也不會在此!
別再自命清高!
講緊你地呀,
文x同x y言呀!