今天我成了一個十惡不赦的魔鬼

請問證實了什麼?
這結論又和被ban的結果有何關連?

我亦覺得很奇怪耶!
tt783 發表於 2-11-2010 02:55
我所能證實的是指作者寫的是我見到的,有同感。
要證明你冇羞辱別人,  

一個建議:

想追求真相,就現真身吧,上人網辦公室,開個chatroom,讓熟識你所作所為的網友問問題,驗明正身你冇羞辱別人 。不用出鏡,只需在人網辦公室進行。

驗明正身, ...
噓暈 發表於 2-11-2010 00:48
有咁搞錯?咁好既橋應該益下糊x塗嘛,佢而家咁慘。
一於叫佢同李氏夫婦一齊上黎現真身,咁咪係人都知到真相係點囉!

我所能證實的是指作者寫的是我見到的,有同感。
dreaming 發表於 2-11-2010 04:45
首先感謝閣下分享全新""定義.

不如為版主想想,這一折騰,要花多少時間,又要查這查那的,比對多少過去記錄,又要灣仔、屯門兩頭搵人追蹤,不煩嗎?
takeshichan 發表於 2-11-2010 01:28
原來你亦"見到"版主曾"灣仔、屯門兩頭搵人追蹤"........請教一下是怎樣"見到"的呢?

澪は私の.....私の嫁だァアアア!!
樓主, 你都係萛吧啦. 你一文多貼周圍灌水已經唔係第一次, 我眼下所見都最少有十次八次. 你唔洗响度轉移視線偷換概念. 你此等SPAM行為响其他討論區一早已經BAN左九世. 被BAN期間再開新ACCOUNT, 就萛鎖埋你IP你都冇得投訴.
一帖多投,今日偶然見到的有:

http://www.hkreporter.com/talks/thread-1011217-1-2.html
記明被fukdim移動的,現時有自由版

http://www.hkreporter.com/talks/thread-1011302-1-1.html
港版

本人減少評論政治版事件,減少在政治事/版上發表。

以上並非出事帖。
你真係好奇怪,不如你話番我地聽,你認為我的看法是什麽吧。

不過請你真的回過去看看,在“一個自毀誠信的人 -- 糊糊塗涂”一帖中,我從來就沒有就"糊君與car君是否一人"發表過任何看法。“糊君”的所謂論政, ...
takeshichan 發表於 2-11-2010 01:28
有為版主想,就5搞埋D錯綜複雜既人物出來LA。
人民力量·遍地開花

成日响度轉移視線偷換概念.信你半成都死得。拗嬴人有鬼用咩,要人服你先得架。放下屠刀,重新上路換個新AC 做番正常人LA。
人民力量·遍地開花
人綱真係有容乃大呀!
哈哈哈哈哈!
真係乜野人都容得下呀!
可喜可喜~
不是君子, 也不一定是小人; 但君子, 是有真偽之分。

閒來細閱攻擊糊塗君那帖子300段, 真是不勝唏噓, 一件假的事, 竟然有那麼多人附會穿鑿, 加鹽加醋, 人身攻擊, 仗義執言者亦飽受抨擊....... 倒頭來, 事實出現了, 糊塗君不是Carmelia君的分身, Tempest君是Carmelia君的丈夫, (Carmelia君是否Todayhehehaha君還未清楚, 可能不了了之.), 那些當初大力聲討諸君(除了一位), 去了那裡? 真是有恥得很.........
唉. 可惜只是你認同而已.
仍然有人認為糊塗君是Carmelia君的分身. 更人說見過簫生又如何? 掛名唔得架? 之類的說話, 雖然我唔知個D人係咪暗示簫生唔識分辨, 卻可以肯定事情是沒完沒了.
能認真討論不受流言滋擾已是難能可貴了.
澪は私の.....私の嫁だァアアア!!