今天我成了一個十惡不赦的魔鬼

在這事件上我真的是糊糊塗塗,不便多言了。
作為選民,邊個追殺民主黨誠信我就投邊個,這樣「選票」才有意義,拒絕騙子還在招遙過市!!!
在這事件上我真的是糊糊塗塗,不便多言了。
kingtong3chow 發表於 4-11-2010 23:33
無論如何, 也謝謝兄台證實了我們的看法,......真的假不了, 敬禮.....
大口雀仁兄果然有留意,carmeliali多番叫網友停止與糊糊塗凃討論,因糊君好似死唔斷氣,歪理連篇,「余若薇三不政策/黃評」,在這個論壇carmeliali被福仔扣了270分. ...
Tempest 發表於 4-11-2010 23:21
糊糊塗凃之文的確是歪理連篇又長又悶,悶到我癈事駁佢。
作為選民,邊個追殺民主黨誠信我就投邊個,這樣「選票」才有意義,拒絕騙子還在招遙過市!!!
糊糊塗凃之文的確是歪理連篇又長又悶,悶到我癈事駁佢。
kingtong3chow 發表於 4-11-2010 23:44
carmeliali 正是要駁糊塗兄先俾版主ban, 我都糊糊塗塗了, 你不駁糊塗兄, 是精明決定, 否則, 又俾人ban 都唔定.........
carmeliali 正是要駁糊塗兄先俾版主ban, 我都糊糊塗塗了, 你不駁糊塗兄, 是精明決定, 否則, 又俾人ban 都唔定.........
23561234 發表於 4-11-2010 23:55
咁佢又唔似係亂ban人嘅人喎,我講粗口佢都容忍我喎。
咁佢又唔似係亂ban人嘅人喎,我講粗口佢都容忍我喎。
kingtong3chow 發表於 5-11-2010 00:10
在下從來不在網上講粗口, 但都好驚被ban, 我想不是粗口的原因, 是不同意識形態的問題吧, 我不記得閣下是傾向那一派, (我是局外人), 你自己看清楚才發言吧, 否則, 死左都唔知乜野事, 小心, 小心.......
乜都假,我嚟呢度係因為有「選民力量」替我出頭追殺民主黨,有阻我者非駁不可。
到此為止,祝大家好運。
乜都假,我嚟呢度係因為有「選民力量」替我出頭追殺民主黨,有阻我者非駁不可。
到此為止,祝大家好運。
kingtong3chow 發表於 5-11-2010 00:30
謝謝, 晚安......
樓主:何止是「今天」,昨天和明天都是啊!
莊周蝴蝶夢,蝴蝶夢莊周
樓主:何止是「今天」,昨天和明天都是啊!
cubicdragon 發表於 5-11-2010 01:56
精句, 精句, 極之同意.........carryon....