人網足球隊波衫事宜

我想問,現在我們有了隊衣,那以後有新人加入,那他們怎麽弄件隊衣啊?
豬頭瑋 發表於 3-12-2010 12:10
之前問過事頭婆, 如果做完一隊之後(而家都有成廿個人啦), 如果之後每次加4~5件, 都ok嘅
補充 : 唔會有A字嗰個牌子同SAMXXNG嗰個贊助商, 如果想喺胸前加字, 要再加錢,

即係$50~60 - 衫+褲+NO. 印埋名又加啲 ; 再印多啲又多啲錢......如此類推
bigtiger167 發表於 1-12-2010 23:38
SORRY呀, 應該會有"SAMXXXX"個標誌, 攪錯咗添

十二月二十七日星期一(Public holiday)
大坑東真草 7 人, 4.30pm-6.00pm
有幾多人有興趣報名,請覆....快

$10 / player
你POST響呢度, 唔知有冇人睇到喎bennieloy?
十二月二十七日星期一(Public holiday)
大坑東真草 7 人, 4.30pm-6.00pm
有幾多人有興趣報名,請覆....快

$10 / player
bennieloy 發表於 4-12-2010 00:47
想報名踢今年可能係最後一場波0既朋友,請在以下thread留言作實:

http://www.hkreporter.com/talks/thread-1042349-1-1.html
45# Tonyubb
大吉利是!
45# Tonyubb
大吉利是!
肥蘇 發表於 4-12-2010 17:00
哈哈哈~~~~我地百無禁忌~~~~最緊要有好波踢!
不如咁啦, 12月7號(星期二) 晚上8點, 我會著住件皇馬SAMPLE 響荔枝角地鐵站等你哋(如果搭地鐵過嚟, 閘內等就OK - 我戴眼鏡嘅, 到時叫我TIGER就OK), 試身+ 俾錢, OK? (嚟試身嘅最好就響度留言)
再附加資料 : 胸口有車 ...
bigtiger167 發表於 2-12-2010 23:24
呢日之後, 未俾錢/未試身嗰啲, 就要遲啲再約啦
我件件衫都係20號, 雖然我唔整衫, 但記住留返呢個number俾我喎
我件件衫都係20號, 雖然我唔整衫, 但記住留返呢個number俾我喎" />
SAMUEL20 發表於 8-12-2010 17:44
唉呀, 啱啱至俾亞華揀咗......我同佢商量吓