[精品文章] Livermore - 技術園地

上午已玩完 架妹幫拖都趺唔落...
今曰上午波幅~同你所講一樣 已經得返幾十點上落
平左倉..散水....
21756 雙底...市即急反彈~
反升為趺 幾次都冇跟住個勢走...

係..已經預演左 dow j 今晚會趺~
唯有睇下..下午佢夾唔夾高佢 等高位再沽過~
606 走勢強勁  5.87 + 2%.....
強呀....5.9 有班1.6m掛盤...你有冇研究過睇盤路?
中糧油(606)似要起動!  做$5.87.

希望我無睇錯!  

我無研究盤路......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
606 完全不怕大市回調~
a股黎野反高潮...
買左隻 30390 超細注...心態又想玩下~
但又唔敢博大過一個星期 心情超矛盾 實在買得太細注~
原帖由 止蝕師奶 於 18-7-2008 14:52 發表
606 完全不怕大市回調~
a股黎野反高潮...
買左隻 30390 超細注...心態又想玩下~
但又唔敢博大過一個星期 心情超矛盾 實在買得太細注~
振蕩太大, 難玩之极. 要預大量振幅先好落場.

606如果吾係甘嘅市,  一早飛天.
由於3983未見動力, 買貨延遲.
入了阿里巴巴(1688) @ $9.6 x 6000股.

臨時決定
忽然抽高...靚靚靚..
ADR 收成 香港比例指數 收成 22200,,,
差400點..
會唔會出現利差交易~

評分次數

• livermore

原帖由 止蝕師奶 於 18-7-2008 16:20 發表
忽然抽高...靚靚靚..
ADR 收成 香港比例指數 收成 22200,,,
差400點..
會唔會出現利差交易~
Good imagination........ no idea......

If you follow and  have the result, please inform me the happening.............. thanks.

阿里爸爸..早通知麻..
幾地大反擊..rsi 走勢靚仔~
386收差唔多最低位.(假價時段...mark 低成6格)....不如而家走去買期油?
我一直都好想買 阿里爸爸..呢d財技股...當大家忘記 及 害怕佢既時候..佢就行動.