[精品文章] Livermore - 技術園地

原帖由 止蝕師奶 於 18-7-2008 16:52 發表
阿里爸爸..早通知麻..
幾地大反擊..rsi 走勢靚仔~
386收差唔多最低位.(假價時段...mark 低成6格)....不如而家走去買期油?
我一直都好想買 阿里爸爸..呢d財技股...當大家忘記 及 害怕佢既時候..佢就行動. ...
我一買完已即時update條thread, 都係即興見到岩心水.
最好dow 跌
港估星期一就有機低開高收...
仲有 8 日就結
一定有多一千至千五點單邊
原帖由 是日英雄 於 19-7-2008 00:35 發表
最好dow 跌
港估星期一就有機低開高收...
仲有 8 日就結
一定有多一千至千五點單邊
yeah,計日子就係咁睇..壓低佢收集d 941
最好佢壓到去 21200.可惜油價冇出現反彈..收宿波幅橫行..
昨晚adr...完全冇趺都唔止..仲守住 22370...
nasdaq 大趺...唔知代表d咩野..
家下仲未有大戶 認輸.
所以無突破..
有感本人的thread小人問津, 已有點意興欄柵.

我現謹慎考慮自已是否有問題及去向.  

做完功課, 有兩隻心水股. 有興趣者可以PM我

都有好多人睇
不過佢地無覆機遮.

我都無乜人覆我..
但最後我當自己寫日記
有我覆呀麻....................................
遲D有份新財經報紙出版(希望出得成) ,  人家創辦人都找我寫股票專欄. 以技術分析為主.  

(我以前曾替某財星代筆寫過稿).

集中火力發展其他好過.............  世界都好大.
原帖由 livermore 於 19-7-2008 23:05 發表
有感本人的thread小人問津, 已有點意興欄柵.

我現謹慎考慮自已是否有問題及去向.  

做完功課, 有兩隻心水股. 有興趣者可以PM我
writing blogs on the discussion zone like hkrepoter gives me a sense of awareness. somehow, you're forced to read more and think much in depth. it helps me to survive in such turbulence market. BTW, the idea exchanged among other bloggers is quite entertained.
原帖由 Ming 於 20-7-2008 01:38 發表

writing blogs on the discussion zone like hkrepoter gives me a sense of awareness. somehow, you're forced to read more and think much in depth. it helps me to survive in such turbulence market. BTW, ...
Well, I agree with you in this regard. IT serves as a diary for self review.

Give you a hot babe for good comment!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件