嚸解上網令人廢寢忘餐?

嚸解上網令人廢寢忘餐?

見到呢版好幾個網友好似唔使瞓,三更半夜重磨喺熒光幕前發帖回帖,廢寢忘餐,究竟網上世界有乜嘢咁大魔力呢?

想當年,只得當年想;望明天,方有明天望。
見到呢版好幾個網友好似唔使瞓,三更半夜重磨喺熒光幕前發帖回帖,廢寢忘餐,究竟網上世界有乜嘢咁大魔力呢?

deusnonest 發表於 2-2-2011 03:23
燈塔兄,我知你係話我架................
betty-cheong 發表於 2011-2-2 03:39

咁重唔瞓?

咁重唔瞓?

deusnonest 發表於 2-2-2011 03:46
我瞓緊啦....................

評分次數

• deusnonest

betty-cheong 發表於 2011-2-2 03:39

你出埋嗰啲帖題,又唔肯瞓教,我估你日頭冇乜幾個傾得埋嘅朋友,咪成日對住電腦,喺虛幻中講嘢囖,係咪?

仲有好多野未做完,驚瞓着咗唔會醒番、、、
大蕃薯
仲有好多野未做完,驚瞓着咗唔會醒番、、、
bigpotato 發表於 2011-2-2 03:53

瞓着咗唔醒番就恭喜你囖,善終嘛。

野都未做完,要人執手尾,有所不足,唔算善終、、、
大蕃薯
野都未做完,要人執手尾,有所不足,唔算善終、、、
bigpotato 發表於 2011-2-2 04:30
At least you don't have to worry about it! Ha Ha.

deusnonest 發表於 2-2-2011 03:23

呢版好幾個網友好似唔使瞓,三更半夜重磨喺熒光幕前發帖回帖,廢寢忘餐,我認為不是網上世界有乜嘢咁大魔力,而是大家說話投契,有令人發人深省的話題;另外大家都有時間交流,每次我讀看到回帖,有幽默,有奇趣,仲有好歌連場,真是好開懷大笑;故樂此不疲。