嚸解上網令人廢寢忘餐?

新近有個googleartproject.com   睇愽物館嘅, 不知幾正.......
23561234 發表於 2011-2-2 13:55

google maps 同 google earth 夠好玩啦。

想當年,只得當年想;望明天,方有明天望。
google maps 同 google earth 夠好玩啦。

deusnonest 發表於 2-2-2011 14:08
兩個都啱我, 坐响屋企遊世界......
得失隨緣, 心無増減.

deusnonest 發表於 2-2-2011 14:08
C 9 教我玩過啦,好得意,好好玩架.仲話我
井底之蛙..............添..........
google earth 仲可以揸飛機睇野.....
得失隨緣, 心無増減.
新近有個googleartproject.com   睇愽物館嘅, 不知幾正.......
23561234 發表於 2011-2-2 13:55

啱啱瞄過,真係好正。

啱啱瞄過,真係好正。

deusnonest 發表於 2-2-2011 14:27
我都係今朝先知, 仲係摸索緊......
得失隨緣, 心無増減.
啱啱瞄過,真係好正。

deusnonest 發表於 2-2-2011 14:27
我揾唔倒呀..........?

我揾唔倒呀..........?
betty-cheong 發表於 2-2-2011 14:39
打googleart...已經出現架啦.......
得失隨緣, 心無増減.
http://www.googleartproject.com/museums/versailles/marie-antoinette-de-lorraine-habsbourg-queen-of-france-and-her-children
deusnonest 發表於 2-2-2011 14:45
逐吋睇都得, 高清得好厲害............
得失隨緣, 心無増減.