成為確認會員的程序

70# 起錨撞飛機

不會,這是我的工作ma....
我係咪仲有野未寫?
請問點邊到搵到確認小組?
我登記左好耐, 但就好似冇人打過黎, 去到個人中心
六項都是灰色的不能更改又打哂*********
點算??
請幫幫忙...謝謝
momoko
請問點邊到搵到確認小組?
我登記左好耐, 但就好似冇人打過黎, 去到個人中心
六項都是灰色的不能更改又打哂*********
點算??
請幫幫忙...謝謝
ikeyfong 發表於 5-5-2011 01:05
妳咪已經係確認會員囉.......

係咪用唔到chatroom?
要有30分才可以使用......
廣告一則 : 小弟在人網, 第2篇鹹濕小說,《2012 大鹹濕》現正登場。2012是否世界末日?點解要鹹濕?
請到人網討論區, 色情文學, 支持下
http://www.hkreporter.com/talks/ ... p;extra=&page=1
Just fill in the form. What to do next?
正在等緊確認AR

背景是在那兒飲茶....76#很舒適啊...
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
>>>>>>>新會員報到^^
不需要提供身份証號碼的,至於電話及電郵,是因為有同事會跟你確認身份。
愛明 發表於 16-3-2011 11:57
我比左電話,但確認小組話打唔到啊,但係都無響過?pm 叫我用電郵,但係算好快回應!希望盡快確認到啦!
我比左電話,但確認小組話打唔到啊,但係都無響過?pm 叫我用電郵,但係算好快回應!nion17:" />" />希望盡快確認到啦!" />
support_yukman 發表於 6-5-2011 20:04
你個電話是深圳的,但你唔提醒小組idd費,由你付出,未確認咪倒....
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。