成為確認會員的程序

收過電話啦~好彩舊年都碓認唔倒!多謝唒那嬌滴滴的清甜少女聲音!
可令我今天有這麼多銜頭
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
我唔信~舊年聽到的好像....係非常甜美的!未必是教主大人.....
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
15# hazel0222  

你好,我們曾致電給你~請你check pm及回覆。謝~
確認小組 發表於 21-3-2011 14:26
好靚女啊~小姐!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
19# 確認小組
很高興能得到確認.謝謝!
mouling1 發表於 22-3-2011 20:38
咁你重唔嗱嗱臨打賞多些分數俾確認正~小姐;一來是多謝;二來是開齌(送分);三來....我又要(提醒咗你喎)~呵呵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• mouling1

酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我都註冊左好耐啦,有 時登入時又要我再註冊,係咪海外會員要等耐D架?
donalducky 發表於 22-3-2011 22:53
哈~哈! 咁嘅情況,我都次次發生~哈~哈! 不過,我喺香港喎
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我填左表半年有多,没人打俾我?
cwkui 發表於 23-3-2011 12:50
呵~呵,填錯嘢重講確認唔倒,抵       打!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我親身試驗過,只需3日就被確認.....
m6player 發表於 23-3-2011 17:20
由幾時到幾時先得架;我唔使一星期夠有來電咯!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
梗係做才決專完好啦~可以低B思想都有權-殺~殺~殺~殺...新丁
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
請問是否確認會員捐錢才有金幣加?
deer 發表於 9-4-2011 15:14
這個當然~唔係啲名人版主怎會有嗰幾百塊金 !! 要預五十元一金幣到喇
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
67# anna0702  

已經打過比你的~你沒有聽~請查看pm
確認小組 發表於 30-4-2011 13:18
有沒有替咁多人辦....覺得煩惱......
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。