成為確認會員的程序

因為他們不愛聯群集結;愛做獨行俠;不懂風頭火勢;不留意對方用意;不.....仲有好多筆....
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
嘩 ! 好深奧喎   " />
alicecol 發表於 26-5-2011 22:26
所以呢~小心~小心.
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
所以呢~小心~小心.nion02:" />" />
起錨撞飛機 發表於 26-5-2011 22:41
但~妳會好采小小....因為....妳屬雌性....牠們或許手下留情...
之不過...樣貌太後生嘞...肥嘟嘟( 是我 ); 如果比牠們見到...樣靚身材正...咁就十分安全!!

曾經對妳說....大些再排隊嘛!!!!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
咁都好嘅...入得嚟玩....要預埋被人請你走....
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
121# alicecol

咁妳登記時有沒說是神童丫; 歲數是...一歲之下丫...
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
請問,確認小組 在 哪裡 才能看見呢?
lin88 發表於 28-5-2011 23:11
到灣仔鵝頸橋...附近...問問...
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
愛明,
你好!
我註冊名系:lin88
我想成為確認會員,
請賜教,Thank  You。
lin88 發表於 29-5-2011 13:16
pm慢慢談心,就唔會有人知道內容囉~
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
好野 ! 做咗確認會員唷 ... 唔該晒確認小組
alicecol 發表於 31-5-2011 19:14
神童美少女到; 咁下次見面孬扣我分喎~ 鍚哂妳
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
新手又好, 舊人又好~聽日6月3日到西區, 找中聯辦問點樣先有特權仲好...記住8:00pm警署門口等! 好有意義的...
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
對不起,請問如果我現在想更改我的個人資料,我除了開新的戶口之外,我可以怎樣做來把我名字改上去?
devilking 發表於 5-6-2011 11:19
問得好丫~如果有人攪屎, 攪到周圍都係, 咁改名重新做過衰人; 又何必呢?
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。