成為確認會員的程序

其實呢
我只有夜晚六點後先聽到電話
可唔可以在六點後才打來
還有
我貌似已經填完個人資料有一個月
可否快點
felypom 發表於 2-2-2012 21:02
你好

抱歉! 18:00並非我們的辦工時間。

請問下列哪個時段致電閣下較為方便:
1. 星期一至六  早上10:00-12:30
2. 星期一至五  下午14:00-18:00
還有你尚欠email無填,請盡快pm給我,以便確認。謝謝。
其實有冇人處理加,見上面有人等咁耐都仲味搞掂............唉
初戀的感覺 發表於 31-1-2012 21:28
你好!首先感謝閣下的回覆!但閣下仍未補充以下資料:

-
身分證英文姓名
-
出生日期 (yyyy-mm-dd)
-
可聯絡之電郵地址
-
可聯絡之手機號碼 (如非香港電話號碼請提供國家區號)

期待閣下pm回覆,以便順利處理確認會員申請。
我已經填左資料好久,已有幾個月,但都未有回應?
MOONFIVE 發表於 28-1-2012 01:30
你好!

確認小組代表曾致電欲與閣下核對資料唯未能聯絡得上,請回覆方便聯絡閣下之時間以便盡快順利完成確認程序,謝謝!

由於有濫填資料的情況, 為保障起見, 確認小組只會用沒有來電顯示的電話致電會員,不便之處, 敬請原諒
我填好好耐啦!!可唔可以快0的確認我呀?
McCarterMc 發表於 27-1-2012 02:12
你好!

確認小組代表曾致電欲與閣下核對資料唯未能聯絡得上,請回覆方便聯絡閣下之時間以便盡快順利完成確認程序,謝謝!

由於有濫填資料的情況, 為保障起見, 確認小組只會用沒有來電顯示的電話致電會員,不便之處, 敬請原諒
都吾明点解要电話聯絡才可確認>
cakecakelai 發表於 18-1-2012 01:23
-
-
可聯絡之電郵地址

期待閣下之PM回覆以便順利處理確認會員申請。
填左幾個月,上星期又填多次都冇人打比我ge
mingfung327 發表於 17-1-2012 19:07

-
身分證中文姓名
-
可聯絡之電郵地址

428# kwongpocheung

-
可聯絡之電郵地址

423# liz

你好!首先感謝閣下的回覆!但閣下於香港人網內之個人資料仍尚欠:

-
身分證中文姓名
-
身分證英文姓名
-
-
可聯絡之電郵地址

417# 細豪

你好!首先感謝閣下的回覆!但閣下於香港人網內之個人資料仍尚欠:

-
身分證中文姓名

401# qool666

你好!