成為確認會員的程序

I have filled in my personal details finally....pls confirm my membership....
lunlunb 發表於 23-6-2011 09:09
你衣加都係喎~只是初級之嘛
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
樓上的先生女士,請不要見怪!! 剛7.1人網攪了大型抗爭~五千名兄弟姊妹都累死喇~
請等多兩日,會有靚女招呼您們的!!!
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
除左把聲我想要第二樣得唔得.....
scw 發表於 7-7-2011 10:58
你孬喪心~教主大人是大家的!!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
原來確認小組曾經打過黎..我見無來電顯示所以無接到..sorry呀nion08:" />" />
akaka 發表於 7-7-2011 13:38
有來電顯示妳捏住慢d手電唔放咪幣!!  (註:慢d可能是慢必兄弟)
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我都申請了很久,為何還未被確認?
家諾仔 發表於 8-7-2011 23:36

你可以pm一下確認小組嘛
sammak01 發表於 8-7-2011 23:46
呢期香港人對曾經在坳門出世的凸交不滿意~當然凸交的鄉里會受杯葛,在所難免冷處理!!!
坳門人受坳特首優惠派$6000. x 5次;而香港凸交都有得袋還嫌少,找來150億派回坳門和珠海..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
202# CCCLLL
咦~好野喎;碗公仔麵食咁耐都未食完
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我都申請了很久,還未被確認? 但我英文名(身份証)填錯又改唔倒 , 點算好 ! 請人網給我解決 , 救命呀 !
ball66 發表於 19-7-2011 00:24
looklook個波...沒有錯呀
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
唔好意思,如果我改左電話,咁應該點做?
billyng1310 發表於 20-7-2011 20:25
咁承認俾咗流嘢號碼她人,請林緒輪食屎先...證實無誤..會再考慮怎樣...話你知!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
我發覺原來填錯左個名果欄....但又改唔到....我可以點?@@
豹豹 發表於 22-7-2011 02:31
唔洗做喇~係咁先!!!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
1# 愛明

I did this for more than 10 times now and still don't know what I did wrong?
I am still not a 確認會員.
roninadi 發表於 20-7-2011 11:29
經理小姐都唔稱號一聲~同你好熟咩!!!都要叫聲王大小姐賈;無嘢同你講嘞....
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。