明日話今天 "天賜玄機"版

1985年已結業,這幾年正在番新工程中...........其實眾網友,有冇在此附近長大的哩?正所謂:十年樹木,百年樹人.
betty-cheong 發表於 18-3-2011 00:48
我好似記得油麻地戲院隔兩條街就係海邊了。唔知有冇記錯? ...
狼皮羊 發表於 2011-3-18 01:55

油麻地避風塘。

想當年,只得當年想;望明天,方有明天望。
[quote]各位師兄姐,個個都懷念過去,今天小妹就將現今香港美境留下足跡,好讓明天網友們可以回憶!
betty-cheong 發表於 17-3-2011 01:12

阿比提姐,妳有冇去搶鹽呀!唔該影下香港宜加D鹽價丫!
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
1985年已結業,這幾年正在番新工程中...........其實眾網友,有冇在此附近長大的哩?正所謂:十年樹木,百年樹人.
betty-cheong 發表於 18-3-2011 00:48

我好似記得油麻地戲院隔兩條街就係海邊了。唔知有冇記錯? ...
狼皮羊 發表於 18-3-2011 01:55
狼兄,而家碼頭都冇咗囉!填海填到好遠好遠啦!我得閒影D相比你睇吓啦!
油麻地避風塘。

deusnonest 發表於 18-3-2011 01:59
師兄,以前"渡船街"對出就係海邊,即係"油蔴地避風塘"但,而家已經面木全非囉!...唉...!
各位師兄姐,個個都懷念過去,今天小妹就將現今香港美境留下足跡,好讓明天網友們可以回憶!
betty-cheong 發表於 17-3-2011 01:12

阿比提姐,妳有冇去搶鹽呀!唔該影下香港宜加D鹽價丫! ...
狼皮羊 發表於 18-3-2011 02:11
狼兄,我駛乜杞人憂天,我瞓多覺好過啦,D人驚死執輸咁,大排長龍去買鹽.我聽日去打聽吓D鹽價啦.
油麻地避風塘。

deusnonest 發表於 18-3-2011 01:59
師兄,而家工友落緊貨就係正正條"渡船街"啦.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
明日復明日

明日何其多

我生待明日

萬事成蹉跎
betty-cheong 發表於 18-3-2011 00:47
明日又明日

明日有幾多

一生待明日

明日成秤跎   

評分次數

大蕃薯
明日又明日

明日有幾多

一生待明日

明日成秤跎   
bigpotato 發表於 18-3-2011 07:48
薯兄,既然明日有幾多,咁我就請你與師兄們齊齊共享"Brandy"

對晒想唔冧都難、、、

大蕃薯