「我」 與 「前上司」的對答

你呢種廢人喺現實世界抬唔起頭,就喺呢度扮鱷魚頭

做喇,做多啲喇,做到你主人叫你停,你至好停,你主人未叫停,你唔撚好停呀,記得擺尾吠多兩聲問主人攞狗糧 ...
Lv11 發表於 18-5-2011 21:26
我就聽日繼續朝九晚六準時收工, 你個仆街廢人就繼續返屄九比人屌, 繼續你既無間地獄, 仲有乜野好吵..哈哈
靜係識copy & paste 既廢屄~真係廢到無撚用!
waichung 發表於 18-5-2011 21:43
咪就你啲屄人不斷重複屄人方式,所以用返你呢種屄人最撚適合
我就聽日繼續朝九晚六準時收工, 你個仆街廢人就繼續返屄九比人屌, 繼續你既無間地獄, 仲有乜野好吵..哈哈
kennyyou 發表於 18-5-2011 21:47
我今朝由朝九午三屌個上司屌到收工,你個傻屄就朝九做到晚六,做喇傻屄,做到死都窮撚
如果我知道有份工可以唔撚使做齋坐一個月有皮幾野咁撚爽既,
我一定會通知你哩塊廢屄去做,因為你哩塊廢屄認為一間好公司同一份好工,
必需係唔撚使做齋坐就可以有皮幾野袋~放心,慢慢等下啦!
全民公投,人人有份!
如果我知道有份工可以唔撚使做齋坐一個月有皮幾野咁撚爽既,
我一定會通知你哩塊廢屄去做,因為你哩塊廢屄認為一間好公司同一份好工,
必需係唔撚使做齋坐就可以有皮幾野袋~放心,慢慢等下啦! ...
waichung 發表於 18-5-2011 21:59
我驚你做撚死都無幾皮一個月
真係傻西到暈, 幾皮野一個月就覺得天咁大
失敗撚, 真係抵佢一世做失敗撚
日日發夢比人屌就幻想屌九人, 話唔聽日比人抄九埋
就最撚合理...
真係傻西到暈, 幾皮野一個月就覺得天咁大
失敗撚, 真係抵佢一世做失敗撚
日日發夢比人屌就幻想屌九人, 話唔聽日比人抄九埋
就最撚合理...
kennyyou 發表於 18-5-2011 22:12
你由細畀人屌到大,賓周縮埋唔敢屌人,我好體諒你呢種廢柴

幾皮嘢多就唔多喇,但起碼足夠令你每個月羨慕我點解會有
你由細畀人屌到大,賓周縮埋唔敢屌人,我好體諒你呢種廢柴

幾皮嘢多就唔多喇,但起碼足夠令你每個月羨慕我點解會有
Lv11 發表於 18-5-2011 22:26
羨慕....發撚緊夢, 呢個數n年前就已經搵緊
你呢個廢屄人, 比你搵到就真係無天理, 見你傻西到要上網發洩就知你發撚緊夢啦.
早d訓, 發夢你個撚蛋就有啦 !!
羨慕....發撚緊夢, 呢個數n年前就已經搵緊
你呢個廢屄人, 比你搵到就真係無天理, 見你傻西到要上網發洩就知你發撚緊夢啦.
早d訓, 發夢你個撚蛋就有啦 !! ...
kennyyou 發表於 18-5-2011 22:40
你無嘢拗就緊係咁講喇

話唔定你係細路仔玩賓周  越玩越縮,吹水呢尾嘢真係廢人專利
你無嘢拗就緊係咁講喇

話唔定你係細路仔玩賓周  越玩越縮,吹水呢尾嘢真係廢人專利
Lv11 發表於 18-5-2011 22:49
全世界都睇到, 你咪係一個咁既廢人0羅...
無嘢拗? 好似縮果個係你喎, 你d咁仆街既態度, 今世都唔駛旨野搵幾皮野一個月啦
1q搵舊豆腐撞頭, 下世再來過啦