[手機/流動通訊] 最平手機月費聽人網

Joined 中國移動 (Peoples), $68 無限上網GPRS plan
本人用HTC Desire, Andriod 2.2 download 非官網Myradio App.現場聽毓文
估吾到效果不錯,市區商場, 隧道, 入lift 都聽到.無lag.

Youtube 就太慢睇吾得, 不過可以 ...
visohk 發表於 15-7-2011 16:02
屌你, 我用過啦, 邊有 $68 蚊呀, 一個月後就收你 $145 , 去到第三個月收 $150 . 個個月唔同價錢, 你咪害人啦. 緊係用免仔台果個啦.
(龍門陣)施永青 :  買唔起樓的是無能的
(龍門陣)詹倍忠:  全香港o既女人都係雞.
亂吹害人名單:
"緊係用免仔台果個啦."什麼料啊CHING????!!!!
lifely 發表於 15-7-2011 16:25
電xx碼 呀. ....................
亂吹害人名單:
我用緊喎 係有時高速行動時 會差  68 蚊無限仲有1600分鐘仲想點
manofthematch67 發表於 15-7-2011 17:49
咁你繼續用啦. 我比佢搵過笨, 試用一個月都奶佢野.
亂吹害人名單:
初步了解, 樓主介紹個 plan 有唔少附帶條件, 網友請小心選擇, 謝謝!
rommel 發表於 15-7-2011 17:12
你對. 我就係受害者. 當日又話無$68呢個 plan . 但門口雞春咁大隻字達係處. 之後佢叫我比$70 試用一個月. 一個月後用開好似幾好就比台費. 點知就出事. 即事打電話上佢個客戶中心 cut 單. 正百佳.
亂吹害人名單: