我古,你古,古你唔到

哈哈哈哈,超精彩,各位聰明的網友,真係古你唔到。哈哈哈,笑到飽。
再黎……

黨中央—
古一件女性物品
" />
Ewm 發表於 28-7-2011 10:11

The Apple Ipad Maxipad Case!

來一個

溫柔難表達 猜人網版主一
來一個

溫柔難表達 猜人網版主一
sevenmild 發表於 28-7-2011 12:25
是【狼皮羊】嗎,哈哈哈。
Take My Breath Away horses and bayonets^^
是【狼皮羊】嗎,哈哈哈。

Ewm 發表於 28-7-2011 14:09
哈~ Ewm姐好嘢
正是狼版主 
說明一下,達為小羊
A媽媽說;吖女,你要嫁一個既有麵包,又有愛情的男人先得架。
於是,吖女就真的嫁了一個有麵包,又有愛情的男人啦。
各位,你知道點解吖女會甘快穩到嗎?
Take My Breath Away horses and bayonets^^
A媽媽說;吖女,你要嫁一個既有麵包,又有愛情的男人先得架。
於是,吖女就真的嫁了一個有麵包,又有愛情的男人啦。
各位,你知道點解吖女會甘快穩到嗎?
" /> ...
Ewm 發表於 28-7-2011 14:23

這個問題有需要請教狼夫人有什麼心得 ?
唔好話我聽佢嫁咗畀,街口麵餅鋪個老闆呀嘛~
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。
漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。
adou 發表於 29-7-2011 09:53
這個肯定有麵包 ,

長食長有,

但不保證有愛情.
洞房花燭夜
古-中國一個城市名字 :

(1): 開封(以前是這個,處女多嘛)

(2):重慶(現在就應該是這樣了,重新慶祝嘛)

http://zhidao.baidu.com/question/2077237.html?pn=25 ...
onlooker 發表於 28-7-2011 04:37
真係好傳神夾抵死
adou 發表於 29-7-2011 09:53
答得好,讚…………