你今日影咗未

再黎多一幅先做嘢
請你洗面          .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
再黎多一幅先做嘢
請你洗面          .
stanchh 發表於 19-10-2011 15:19
洗面用的?
有D似坐厠
掛豬頭賣狗肉?????
悲觀者追求快樂,樂觀者避免不快樂。
There is neither good nor bad, only thinking makes it so.
掛豬頭賣狗肉?????
cazip511 發表於 19-10-2011 15:32
有無幫襯啊
猫也食狗肉
哈哈, 將個逗號放喺 no right之後, 變成....no right, turn into marriage road...., 已婚嘅你地有咩體會...
There is neither good nor bad, only thinking makes it so.
哈哈, 將個逗號放喺 no right之後, 變成....no right, turn into marriage road...., 已婚嘅你地有咩體會...
cazip511 發表於 19-10-2011 15:53
哈~笑咗
唔右轉 就左轉啦
不過 不要太急

呢個牌表示乜野
好打不平

呢兩隻手又表示乜野
好打不平

18# chuenlau88

有趣
第二張捉得好正喎
去年貓兒笨夏天, 42度時流行互相傳閱的, 雖然係電腦相,  但好攪鬼