聯康生物科技集團 (690)討論專區

我諗蕭生要搵番隻可以COVER番1031 同 690 既LOSS 既股票 , 都幾頭痕
原帖由 banana 於 21-6-2007 22:27 發表
As I recall, on June 7th, Mr. Siu recommended buying 1 lot of Uni-Bio Science
at or below $5.1 in an attempt to make up for the loss in 1031.

And then, on June 14th, Mr. Siu was kin ...
今晚蕭生話原本0係今個月20號出業績, 而家褪到去29號, 如果想入番一手, 聽日係好既timing. 信不信由你.
原帖由 Fifi923 於 22-6-2007 00:46 發表
看來明天又要再跌,可能是$5.10左右,
因為他第1次是說$5.10以下可入,
我就不敢再入,怕又再跌,
又要等29號,萬長萬長路,
又接近7月1日,有些不安.

大堮..
你又睇得幾啱, 而家跌左少少, 到$5.35, 如果再跌少少我會入貨.
就0黎去番$5.1啦!!
5.02添, 唔知入唔入好?
原帖由 Fifi923 於 22-6-2007 15:44 發表

5.10 左右應該可入啦,如果我不是在高位入,這價位一定入,
一手試吓,業績都未公告.
我0係$5.12入左, 希望下個禮拜同一時間可以去到7蚊以上啦!
Oh, 690現報4.98, 唔知今日會唔會低開高收呢?
原帖由 #賭精# 於 25-6-2007 10:26 發表
4。8係咁跌,非理性,成交90萬股乾跌,無莊支持
個莊去左邊? 究竟係震倉定係散水? 唔通個業績褪遲宣布另有原因?
原帖由 #賭精# 於 25-6-2007 10:30 發表
大莊長雄終於出現,股價於4。8有支持,無咁驚
買盤依然好少......
上番4.9啦....