聯康生物科技集團 (690)討論專區

原帖由 hongkongdeath 於 26-6-2007 11:30 發表
我係 中銀到 copy 過來!!!

市場快訊﹕聯康生物科技(0690.HK)升5.3%﹔傳派息兼送紅股 (道瓊斯新聞)  
日期: 2007/06/26 11:21  
摘要:
1120 DJ 聯康生物科技升5 ...
仲有一個極好消息會在業績公佈
波馬照我茶煙飯,一隻靚股養全家
改六月尾做野係方便年結同新財團加入
賣葯股有無窮無盡上升空間,大家睇下*偉哥*間公司升到天價
蕭公子可能尋晚飲大未身
原帖由 板本九 於 27-6-2007 11:27 發表
呢隻野有時波幅幾大,我54.8沽左2野,5.41入返~
小心放出公海唔翻
Oh!!!!!!!!!!!!!!!! i lOVE YOU!!!!!!!!!!!!
請勿亂軍心
原帖由 fungsiusiu 於 9-7-2007 20:13 發表
即係7月27(星期五)要走晒!
可能我地唔夠神心,一定要信蕭真人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 fungsiusiu 於 9-7-2007 23:25 發表

所以而家要震走d人先
同埋希望多d大陸人買, 佢地多數淨係識長揸, 未必知道送紅股、除淨既玩法
你個 Blog地址????????????
[quote]原帖由 peoplepeople 於 24-7-2007 09:37 發表
0690.HK聯康生物科技集團 停牌 [/quote
好消息
原帖由 johnsmiths 於 24-7-2007 14:39 發表
下午開市都冇復牌。可能等收市宣佈??

賭精兄是否去股票行收風?有乜好料就記得通知呀。多謝。
今朝去左輪街症,(D錢買哂股票)