[港事] 如果你今天有一個選擇,你今天想哪個地方生活!

沒有加入新加坡,因為它不是中國的一部分!

加入英國,因為香港之前由英國統治!

這就是我為什麼不加入美國,法國等!
Lchan 發表於 1-1-2012 15:12
咁點解唔加葡萄牙? 澳門之前由葡萄牙統治。

又點解唔加埋日本? 台灣以及中國之前都由日本統治過。

其實仲應該加埋蒙古﹐ 因為曾經係中國一部份。
勿再延誤,遠走高飛
Delay no more, go far high
21# Nigerian
加埋蒙古就要加埋大部份歐亞國家,包括前蘇聯,因為俾蒙古統治過、、、
大蕃薯
加埋蒙古就要加埋大部份歐亞國家,包括前蘇聯,因為俾蒙古統治過、、、
bigpotato 發表於 1-1-2012 23:01
既然榜上已經有英國﹐ 豈不是要加埋英國曾經統治過嘅地方? 咁個 list 就水蛇春咁長咯。

其實我冇諗到成吉思汗咁遠﹐ 我淨係話今日嘅蒙古國一百年前都仲係中國一部份啫 :lol
勿再延誤,遠走高飛
Delay no more, go far high
23# Nigerian
係就好喇,大把選擇,不過都係揀97淪陷前10年嘅香港、、、
大蕃薯
我都係選擇番祖國喇!不過係無死共匪既中國囉!點解係我地走而不是死共匪?牠們唔走就最好死撚尻柒晒佢囉!
There are only 5 places on Earth ?  What a small world you have.
Regards,

實際上考慮葡萄牙和日本

但我相信我們大多數人沒有在葡萄牙和日本執政下生活

不過,我想設置這個話題是回應最近中共香港大學的調查評論!
實際上有考慮葡萄牙和日本

不過,我想設置這個話題是回應最近中共在香港大學的調查評論!
Lchan 發表於 2-1-2012 00:37
Rule one for designing surveys:  Don't ever corner your respondent into your answers.  You question did not dictate that the places they choose must be "Chinese".  You should say where in China would you live or something to that effect.  I bet most of the answers will be "None of above".
Regards,
28# bigboss1234
I don't believed I am corner people into an answer. However, I know this is not a scientific survey!

Just  for fun ma!

But I am suprise there is only one person selected "mainland China" so far! which are including Beijing, Shanghai etc
28# bigboss1234
I don't believed I am corner people into an answer. However, I know this is not a scientific survey!

Just  for fun ma!

But I am suprise there is only one person selected  ...
Lchan 發表於 2-1-2012 01:04
You may not intend to corner people, but you did by the design of your survey.  In the court of law of academic integrity, intention is not as serious as in fact.
Regards,