天賜玄機版主偏私越權

自已開帖
自已刪帖
自然無標題

人網禁訪過我90天
我從未出過一句聲咋型
期期7天我就要發聲
順吓這區題材玄機啦
要各位思考吓囉

獅頭伯伯唷,上天既安排我地係估佢唔到架! 有D野好似未完成其實已注定了,只是我們現在看不穿吧!

做事盡了力便無愧,其他的纏繞我們控制不了,口舌之爭沒意思,別人強塗姿抹粉由得人吧! 一個地方注定荒蕪就讓它順其自然! 誰是誰非過眼雲煙。

到這刻仍偏執難為了義工們的不是自己,那便好了!
好便是了,了就是好!
想想以往共同進退的日子,為選戰作最好的預備唷,謝謝。
殺手兄,
你真係有見地之人仕,又或者你係玄版既長期捧埸客。因老狼從來沒有隱瞞本身的年紀及學歷架。係也,老狼學歷只得小學程度,所以好多東西也未識的。

我想你話版主唔係大晒,根據正反義來說,你應該有考慮 ...
狼皮羊 發表於 21-4-2012 21:04
你真係攪錯晒,第1,我從來都唔係天賜版捧場客,呢個版有乜咁特別值得人捧場
第2,我話你心態同小學雞無分別,從無講過你既學歷,心態同學歷係兩回事

我從無想過版主係大晒,什麼正反義,真係不知所謂,我口講我心
我重頭到尾都係講 "版主唔係大晒" ,之前屈我唔到,e家又想用正反義屈的講版主大晒?
br我係用黎防範d改文、刪文黎屈人既小丑成員,就算係要教我都只會教朋友

改標題你唔承認?
好笑,你承唔承認都好,標題就係由你親手改
本來獅子頭篇文章好地地,又有連貫性,你就夾硬分貼,仲改個九唔搭八既標題
攪到篇野都唔知講乜,無頭無尾,有人出黎插你做乜分貼改標題,第2日就見到比你分出黎既文章下深24頁
事實就係事實,你可以慢慢死頂,醜態百出笑x死人

分數你要加就加,減就減,我無意見swana不依板規扣我20分我都無所謂
你要扣?ok,come on

到期出冊?你仲要係到講大話就由得你,大家有眼見
我從無講過冤獄係由你定,我上方#27寫得好清楚 "明明係冤獄,咁唔應該放?"
而係你令人身陷冤獄,你當然唔覺得係冤獄啦,因為係你一手做出黎麻
hi
ccbenny. 師兄。。我支持你。。我建議。放下一椿小事。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
要  留  青  白  在  人  間
咁請問呢個帖俾你改咗做"馬戲團"係唔係又"文不對題"呢!
莫非你認為留言嘅網友都係小丑!
http://www.hkreporter.com/talks/thread-1526664-1-1.html
alexharpl 發表於 16-4-2012 22:48
Alexharpl兄,

可能兄台你仲忙過我,我在15帖已回覆了為何新話題名叫“馬戲團”的了。

順便答覆九口飛刀兄及你拉,可能你倆位是年青才俊?未有機會入場看馬戲團,馬戲團內除左小丑,重有靚女…俊男…空中飛人…等等,做人唔好咁自卑淨係識揀D最熟識既人物入座至得格。
係咪?
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
好心你比人搞掂左, 就煩膠少句,  你唔好下個月回?  係都要申請. 你死左去搵降血壓藥食定死左去邊?  扮咩唔見人?  樣衰到震, 重唔曉收聲.  你比人處理左, 就去靜收, 收皮個收, 人地又幫你劃埋線, 你撩乜野? 犯賤成咁 ...
Gromit 發表於 21-4-2012 00:14
Grormit,

做得人網版主,當然首要做到的便是服從最後裁決丫馬。

現在舉兩個事例俾你研究下拉,香港當年有個叫做“臨立會”既機構就係不尊從遊戲規例的產物了,反觀美國希拉利,競選落敗在奧巴馬手上後,就甘願做國務卿。此即是願意尊從遊戲規例了!你又唔見希拉利收皮唔做,或另起爐灶?

係咪好高深呢?慢慢領誤拉,我盡量幫你嫁勒。
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
呵呵
小學雞即係小學雞
選舉同濫權偏私係两回事
都可撈在一齊講
真係服左佢咁面皮厚囉

選舉者都係為國為民而去選
落敗左做副手.都俾大眾支持
值得專敬

作為一個版主.應維持討論區嘅跌序
增取人流.化解糾紛
但.有人就偏幫老友

屏閉D帖.移帖.刪帖
分割開新帖安標題做假像
及濫權ban人
趕哂D網客走.實情在倒米中

而家俾人打左柴燉東菇囉
被大眾恥笑緊中都當作閒事
真係醜字都唔識點寫
仲死撐懶風趣咁去串網友.出D咁低B嘅問題
叫人去估.懶有玄機咁.值情再笑死大眾網友囉
慌死佢自已嘅醜態唔夠多.想叫多D人黎恥笑佢
;P
Grormit,

做得人網版主,當然首要做到的便是服從最後裁決丫馬。

現在舉兩個事例俾你研究下拉,香港當年有個叫做“臨立會”既機構就係不尊從遊戲規例的產物了,反觀美國希拉利,競選落敗在奧巴馬手上後,就甘願做 ...
狼皮羊 發表於 23-4-2012 02:23
呢度成日先得幾個POSTS, 都真係有夠荒蕪.
你又臨立會又希拉莉做乜? 不倫不類.
你就睇呢度以前一位人兄, 佢都係降職, 其中一程亦係學神版主, 人地不是小學雞, 又有更有聊既事做, 就唔做罷就, 就淡出, 仍算係一個聰明人, 你要扮唔知邊個就尤得你.
你能力不足, 用心不良等等問題係唔使花時間觀察, 係一定無改進, 要炒你係要上AGENDA, 無疑問. 往下一係永遠不過試用期, 溫和D, 都夠你受, 一係節目已完, 天廁版沒有存在意義, 合併去其他版,  求其一個版, 而果個版已經有管理人員, 學神阿縮, 你可以退下, 無你既事.  應該係要咁去處置你, 咁設定最好.  D 管理學既野你小學雞唔識架啦.
停.停.停。
.........
要  留  青  白  在  人  間