天賜玄機版主偏私越權

唉,成件事情都好明顯啦!版主你仲要撐咩呀?好肉酸囉!!!
那些帖子,每帖都講小丑,而小丑最多就是在馬戲團的了,所以才有此題名,合理掛?
狼皮羊 發表於 11-4-2012 12:23
你真係當人網網友係大口環走出黎~~~~~~~~
散塲~~~
點樣牙斬斬兼鳩up

面皮厚死撐都無用架
衰格野會有人睇倒的

真理已辯明一切
有人打左柴囉
幾廿歲人都要
做其見習仔

評分次數

• swana

令我想起一個故事,以前有個差佬亂咁砌人生豬肉

可惜官場一向護短,雖然個差佬無事,但係就比上司將佢新郎哥打返落去做黑腳

前車可鑑,前車可鑑...呵呵呵" />

評分次數

• swana

hi
令我想起一個故事,以前有個差佬亂咁砌人生豬肉

可惜官場一向護短,雖然個差佬無事,但係就比上司將佢新郎哥打返落去做黑腳

前車可鑑,前車可鑑...呵呵呵" />" /> ...
芝加哥殺手 發表於 19-4-2012 12:41

係未咁呀?

評分次數

• swana

" /> " /> " />
係未咁呀?
9Dj_YLgTePo
ccbenny 發表於 19-4-2012 14:58
貼切得黎又抵死,哈哈哈

我又貼送首歌比大家

評分次數

• swana

hi
你食到幾廿歲人重唔知咩係好女兩頭瞞? 行動說明一切,  明明係一巴掌打0係你面上, 人地亦犯不著講白.何必花太多時間? 口風軟出手硬又有幾難明?
我無幾想知你收到D咩, 你高估別人對你既好奇心啦,D 無謂野知來做乜?  ...
Gromit 發表於 16-4-2012 19:12
Grormit君,

你講的東西,真是玄個玄機,既然你無想知怎何野,為何又在題目回帖呢?既然係睇戲,什麼是奧客問題呢?
還有,你怎知我想換車呢?事實本年
6月後我真係想換架HYBRID車架!果果都話豐田好,不過我始終唔想買架仔車,小小離題了,下不為例!
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
Grormit君,

你講的東西,真是玄個玄機,既然你無想知怎何野,為何又在題目回帖呢?既然係睇戲,什麼是奧客問題呢?
還有,你怎知我想換車呢?事實本年6月後我真係想換架HYBRID車架!果果都話豐田好,不過我始終唔 ...
狼皮羊 發表於 20-4-2012 19:53
好心你比人搞掂左, 就煩膠少句,  你唔好下個月回?  係都要申請. 你死左去搵降血壓藥食定死左去邊?  扮咩唔見人?  樣衰到震, 重唔曉收聲.  你比人處理左, 就去靜收, 收皮個收, 人地又幫你劃埋線, 你撩乜野? 犯賤成咁. 咁都要人教, 學野啦, 學神阿縮, 收聲呀!
蠢撚到呢~~~  唔識就自己去GOOGLE ,  煩撚到呢~~~
問當然係ok,連發問都唔比就無乜理由

問題係你既用詞充分表現出你當時既心態同小學雞無疑

我唔係覺得版主大晒,我係話版主唔係大晒,係兩個意思,你何來睇到我講版主大晒?

浩浩熵熵的確唔錯,可以引起我思考既興趣,可 ...
芝加哥殺手 發表於 16-4-2012 20:37
殺手兄,
你真係有見地之人仕,又或者你係玄版既長期捧埸客。因老狼從來沒有隱瞞本身的年紀及學歷架。係也,老狼學歷只得小學程度,所以好多東西也未識的。

我想你話版主唔係大晒,根據正反義來說,你應該有考慮過及會錯意我覺得做版主係大晒架拉,係米?老狼在電腦技術真係好笨架。可否詳細解釋“可以上br提取出完整既記錄”係乜野尼呢?當日我行駛版主權限時,也要請教人網同事才知怎樣操作,及後禁止ccbenny又太重,全因不甚董電腦操作,有制就按,分貼,移區,合拼都係我做架。

裁決出了後,本人就不用影響裁決了,可以同你講多些,改標題我係唔承認既,因為分割主題操作上必要有標題,18#已經回答了。

加分俾你係因為最近我靜係用晒D時間去聽《浩浩熵熵》所以遲左覆你的原故,如果你唔喜歡,駛唔駛幫你叩番D分丫?

獅子頭禁係“到期出冊”丫嗎?內部消息我又唔講得過你知!

是否冤獄唔係你我決定架,人網機制2012年現在是由裁決專員定的,明未?

重有也問題呢?

希望你可另出話題教我關於br提取記錄方法,謝謝。
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
禁訪我7日係“到期出冊”?
身無屎
就唔駛俾人打柴啦