天賜玄機版主偏私越權

開頭叫人搵理據,轉頭就彈一句 "咦,係咁多乍?"

呢d係乜野心態?你係死唔認錯定係想挑釁網友?

版主唔係大晒,你估你可以為所慾為?

我好耐都無上人網,今日上黎,一入天賜同投訴版就見到你個大名比人圍插

樣衰到 ...
芝加哥殺手 發表於 12-4-2012 22:12
殺手哥,唔係咁問應該點呢?伊D叫做不恥下問丫馬。

何解你覺得版主係大晒既呢?獅子頭哽係被解禁拉,唔通閣下違例泊車都告你危險駕駛咩?
殺手哥你真你叻!連人網後台記錄你都一請二楚,知道邊個處理晒D證據,
係也,近日靜係聽《浩浩熵熵》就考起個腦根,所以遲左覆你,你唔會“溜”個可?加盡分俾你補數,OK?
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
你食到幾廿歲人重唔知咩係好女兩頭瞞? 行動說明一切,  明明係一巴掌打0係你面上, 人地亦犯不著講白.何必花太多時間? 口風軟出手硬又有幾難明?
我無幾想知你收到D咩, 你高估別人對你既好奇心啦,D 無謂野知來做乜?  ...
Gromit 發表於 16-4-2012 19:12
Grormit君,

你講的東西,真是玄個玄機,既然你無想知怎何野,為何又在題目回帖呢?既然係睇戲,什麼是奧客問題呢?
還有,你怎知我想換車呢?事實本年
6月後我真係想換架HYBRID車架!果果都話豐田好,不過我始終唔想買架仔車,小小離題了,下不為例!
問當然係ok,連發問都唔比就無乜理由

問題係你既用詞充分表現出你當時既心態同小學雞無疑

我唔係覺得版主大晒,我係話版主唔係大晒,係兩個意思,你何來睇到我講版主大晒?

浩浩熵熵的確唔錯,可以引起我思考既興趣,可 ...
芝加哥殺手 發表於 16-4-2012 20:37
殺手兄,
你真係有見地之人仕,又或者你係玄版既長期捧埸客。因老狼從來沒有隱瞞本身的年紀及學歷架。係也,老狼學歷只得小學程度,所以好多東西也未識的。

我想你話版主唔係大晒,根據正反義來說,你應該有考慮過及會錯意我覺得做版主係大晒架拉,係米?老狼在電腦技術真係好笨架。可否詳細解釋“可以上br提取出完整既記錄”係乜野尼呢?當日我行駛版主權限時,也要請教人網同事才知怎樣操作,及後禁止ccbenny又太重,全因不甚董電腦操作,有制就按,分貼,移區,合拼都係我做架。

裁決出了後,本人就不用影響裁決了,可以同你講多些,改標題我係唔承認既,因為分割主題操作上必要有標題,18#已經回答了。

加分俾你係因為最近我靜係用晒D時間去聽《浩浩熵熵》所以遲左覆你的原故,如果你唔喜歡,駛唔駛幫你叩番D分丫?

獅子頭禁係“到期出冊”丫嗎?內部消息我又唔講得過你知!

是否冤獄唔係你我決定架,人網機制2012年現在是由裁決專員定的,明未?

重有也問題呢?

希望你可另出話題教我關於br提取記錄方法,謝謝。
咁請問呢個帖俾你改咗做"馬戲團"係唔係又"文不對題"呢!
莫非你認為留言嘅網友都係小丑!
http://www.hkreporter.com/talks/thread-1526664-1-1.html
alexharpl 發表於 16-4-2012 22:48
Alexharpl兄,

可能兄台你仲忙過我,我在15帖已回覆了為何新話題名叫“馬戲團”的了。

順便答覆九口飛刀兄及你拉,可能你倆位是年青才俊?未有機會入場看馬戲團,馬戲團內除左小丑,重有靚女…俊男…空中飛人…等等,做人唔好咁自卑淨係識揀D最熟識既人物入座至得格。
係咪?
好心你比人搞掂左, 就煩膠少句,  你唔好下個月回?  係都要申請. 你死左去搵降血壓藥食定死左去邊?  扮咩唔見人?  樣衰到震, 重唔曉收聲.  你比人處理左, 就去靜收, 收皮個收, 人地又幫你劃埋線, 你撩乜野? 犯賤成咁 ...
Gromit 發表於 21-4-2012 00:14
Grormit,

做得人網版主,當然首要做到的便是服從最後裁決丫馬。

現在舉兩個事例俾你研究下拉,香港當年有個叫做“臨立會”既機構就係不尊從遊戲規例的產物了,反觀美國希拉利,競選落敗在奧巴馬手上後,就甘願做國務卿。此即是願意尊從遊戲規例了!你又唔見希拉利收皮唔做,或另起爐灶?

係咪好高深呢?慢慢領誤拉,我盡量幫你嫁勒。
禁訪我7日係“到期出冊”?
身無屎
就唔駛俾人打柴啦

ccbenny 發表於 21-4-2012 21:52
又係解答網友既時間了,benny君,

日前你因違反人網版規第二章A.1.所以本人作出對你禁止訪問7,後來由裁決專員行政主導給你有上訴機會。而因你在玄版初犯違反版規,由裁決專員改判禁止發言3。你只是確認會員,當然無權,也不能清楚人網版主內部運作,為免混淆視聽,特此聲明!
自已開帖
自已刪帖
自然無標題

ccbenny 發表於 21-4-2012 22:07
benny君,

本人一直都好尊重閣下,因為你花很多時間支持人網。

但並不是有持權可以改黑為白!

本人狼皮羊並沒有刪過ccbenny你任何一個帖子,你不斷誤導網友的思維,有可能導致人網會員質數下降,所以本人不能不正視此事件。

如你繼續不接受我善意的勸告,我將會把真相的証據用短消息告知在這話題發表過回應的人仕。請三思!