榮德豐(109)股價討論專區

原帖由 tanoshi 於 20-7-2007 10:23 發表
有古怪,開市二十二分鐘,一個成交也沒有,
而且買賣盤差價好大‧
我都啱啱想講,開市成半粒鐘都好似冇成交咁?琴日都係兩三個字先有!
原帖由 Enterprise 於 25-7-2007 16:27 發表
                         109             910

收市價              1.6             2.79
最高價              1.68           2.94
最低價              1.56           2.46
上日 ...
109咁屎o既成交量真係冇咩實質意義
市值7、8億,成交金額1個巴仙都冇,莫非真係收到乾晒?!
原帖由 Enterprise 於 31-7-2007 16:16 發表

可能掛住玩 910,唔記得咗隻 109
可能成條街得番蕭生同班fans仲揸住d貨都未定。
原帖由 Enterprise 於 31-7-2007 16:34 發表

唔會掛?
市值$7-8億,據蕭生講街貨可能得1個巴仙左右,即係唔夠一仟萬。照睇蕭生同班人網fans可能已經揸住左一大半鳥~

原帖由 頭文字B 於 31-7-2007 16:43 發表

市值$7-8億,據蕭生講街貨可能得1個巴仙左右,即係唔夠一仟萬。照睇蕭生同班人網fans可能已經揸住左一大半鳥~
居然俾人質低到$1.40~
$1.43
開市半粒鐘仲買賣兩閒.....悶!
原帖由 fungsiusiu 於 2-8-2007 11:32 發表
oh 1.25 now
成交額得果200幾粒,假唔假d呢?!
原帖由 伍嘉義 於 2-8-2007 12:54 發表

呢隻野仲有個女大股東未出晒貨,所以吳生一直唔開車.
我由0.99買起,聽日+今日已經沽晒,埋單都賺少少!!

而前景方面吳生用高價買呢隻殼冇理由唔 ...
我記得個女股東淨番好少貨之嘛!
榮德豐<0109.HK>今早停牌,涉配售(更新)
2007年8月6日   01:23:25 p.m. HKT, AAFN

榮德豐<0109.HK>今早停牌,涉配售股份。

該股停牌前報1.24元。(wr)

阿斯達克財經新聞組
電話: 852 2127 6342
傳真: 852 2186 8286
電郵: newsroom@aastocks.com

新聞由 阿斯達克 提供