陳偉業議員5月尾溫哥華網聚 + 做錄音節目

陳偉業議員5月尾溫哥華網聚 + 做錄音節目

今後終於收到人民力量立法會議員陳偉業(大舊)嘅最後通訊,確認佢會來溫哥華探訪。由於時間緊迫,所以小弟只係打算響星期六晚上安排飯局,請大舊同大家一齊聚聚閒談。而原本打算安排嘅做嘅錄影/錄音節目就將會擱置。

晚飯地點定咗係 Richmond Alexandra Road 嘅玉庭軒:

http://g.co/maps/e76xm

時間定為 7pm。我打算響星期六同酒家果邊 confirm 人數,所以如果大家可以來嘅話,請務必最遲響星期五 sign up。

1)Orlson
2) Swana
3) Fred x3
6) Digitalrainman
7) Chungstudio
8) Bourquie
9) Terence
10) Tnt
11) 長劍天雷
12)

版主 Orlson
hmm,
你有心理準備佢未必黎到
不過佢自己都唔可以講死唔理
其實搞手好頭大,都唔知點,樣樣野都懸念
hmm,
你有心理準備佢未必黎到
不過佢自己都唔可以講死唔理
其實搞手好頭大,都唔知點,樣樣野都懸念
franzkafka 發表於 9-5-2012 13:41
卡夫卡你講得無錯,其實今次真係好頭痕。因為立會拉布嘅關係,其實我地大家都唔知大舊能唔能夠成行。

要點樣安排,目前唯有見步行步。
人民力量立法會議員陳偉業(大舊)將於5月尾來訪溫哥華,而人網加西版亦將於5月26號星期六安排兩場活動同大舊交流及接風。

現時嘅打算係將於5:30pm-6:30pm呢個時段同大舊做錄影/錄音節目,然後7點左右去食飯。

錄 ...
Orlson 發表於 9-5-2012 10:59
What's the purpose of this trip?  family visit to see his daughter and daughter's husband?  attend a graduation ceremony?
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
估計大舊應該要繼續拉布吧…五月底應該未能成功推倒兩條惡法噢…
今早...2012/05/11 09:33 立法會會議時,
陳偉業表示不會出席女兒的畢業典禮,
要繼續拉布行動.
非理事也
今早...2012/05/11 09:33 立法會會議時,
陳偉業表示不會出席女兒的畢業典禮,
要繼續拉布行動.
phyllisya 發表於 11-5-2012 09:39
Oh no, is that so?

Lemme try to confirm this, and I'll update the top post.

-Orlson
點解佢地成日去美加而毓民就一次都未到過我地澳洲?!
bob fung
大舊有很多家人在加拿大, 毓民的兩個兒子在美國。