對仙樂都被非禮事件,人網必須嚴肅認真處理

好簡單,個model有冇話可以摸得來製造"戲劇效果"? 就算人地肯接"摸得"呢單job,都要收唔同價錢啦!

我都唔同你講叫你三個做節目可唔可以比人摸羅友? 你三個的老婆做節目可唔可以比人摸羅友?

呢單野唔好講無線,就算有線都唔出得街兼報警!

第一,呢晚節目係垃圾!
第二,垃圾龍心冇尊重過你地,你地反而要尊重佢? model都係guest,摸大脾、摸胸唔應該屌? 你三個主持又有冇尊重過人?
第三,除nickso外,另外三位主持好垃圾。話自己高? 唔好玩啦,自己打飛機都叫高,你估你射上太空咩?
第四,為免nickso阻礙三位咁"高"質素既主持做節目,好希望nickso離開,唔好再同人揹咁多飛。
第五,呢度唔係大陸,非禮起香港係刑事罪行,應立刻報警,將犯人繩之於法。
第六,蕭生或香港人網唔報警,是否代表起香港人網的女嘉賓、女主持,係可以被人非禮?
第七,龍心自己UL上youtube的幾條片,已經起做節目前不停性搔擾model,女model已不停避開,呢單係一單有預謀的非禮案。如果我地縱容佢,當睇唔到,咁我地同大陸人有咩分別?

靜待蕭生決定

評分次數

• lochakyan

市民目睹罪案發生,應該立刻報警。
但鑒於件事起人網發生,報警必須問過蕭生先。
由頭到尾,講真好唔鐘意佢地話咩層次高得制,get唔到佢地淋法 !
wai~7 發表於 3-6-2012 22:07
三個主持入面,唔知邊個話個show完左就完左,就算。
唔好侮辱"show"這詞語,和一眾真正努力做show的台前幕後的朋友。

this is not a show, this is a farce and a crime scene.
你既觀點我完全認同

不過睇埋以下條Link
連自己友都唔撐
我覺得nicso再做落去真係無乜意思喎
http://www.hkreporter.com/talks/thread-1586983-1-1.html

一係就以後唔請女上黎囉

...
PiK-NiK 發表於 4-6-2012 01:18
nickso都仁至義盡啦,仲幫人揹非? 咁醒就唔好靠nickso,自己做節目,自己搞掂,自己帶老婆上來比龍心非禮。
樓主好似扮更道德撚
八面 發表於 5-6-2012 23:34
道德撚唔係咁用既

道德撚係講想箝制大眾的行為

這位ching只是講人情常理

如果連呢D都唔講,咁你母親、你家姐、你細妹比龍心非禮,甚至強姦都冇人出聲

你係咪想咁?
陰謀論......有人擺明懷恨在心....跣雨陽.......點知玩大左.......
la9168 發表於 6-6-2012 10:45
我反而認為這三位主持和龍心

是收左共產黨錢來搞人網的
49# kjdh12345 收皮啦五毛撚!!!
pun9697 發表於 6-6-2012 17:10
為甚麼說我是五毛?
51# kjdh12345 五毛撚!五毛撚!吹呀!!
pun9697 發表於 6-6-2012 17:17
水平太差
替你可憐