[社會公義] 【人網公投】你還支持毓民嗎?

其實你必須講明支持黃毓民即包埋黃洋達先得架!!!!!
newmiss 發表於 29-3-2013 23:57
哦~包女聽得多,包仔以議員計,除了外國版之外,頭一樁在本港發生 竟然不是慢B搞喎 好可能王尚入冊通過櫃,初嘗禁果覺得慢B的愛情原本真是噤過癮 所以不惜得罪伯樂人,由他手上搶郁撚, 含都可以好過引
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
我會繼續投黃毓民票。

因為黃毓民在議會的表現,沒有令我失望。

以前全家總動員都是得嗰四票,俾民鼠党~民喼呃晒都沒話可說;而今,使剩兩票俾溝埋佢,等佢自生自滅喇 舊年難得他在亡母頭七到來嗌咪
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
票會投的,myradio就算了
ivanho4 發表於 30-3-2013 01:14
多謝認同 票唔俾佢可以俾水
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
繼續支持毓民,支持人力,我不是小學雞。
成件事毓民錯在那裡?
昨晚聽完老蕭果集,硬突顯佢奸險一面。
誓要至毓民於死地。
人在做,天在看。
多年來毓民為民主抗爭路上所付出,我們是用心看到。
講爭取民主路,你老 ...
擦鞋威 發表於 30-3-2013 17:14
被左翼打到縮埋煮公仔麵>>>賣 把心一橫作蛇頭~攪抗爭,將人作籌馬 傻瓜
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/8286_126966550824775_2072754653_n.jpg
frankie118 發表於 31-3-2013 15:07
一個靚女都冇 當然企响自己嗰邊
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
只要他一日仲係689頭號敵人一日都支持!~
Orichalcosz 發表於 1-4-2013 06:47
阿唐青年都企響七百未夠對面喇 你唔去幫拖
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。