和成國際(651)股價討論專區

和成國際(651)股價討論專區

想問蕭生只651仲有冇得玩?
你指的是那個時段呢?

如果沒有時間限制,隨時都有得玩,只要市況配。

但如果你問的是現在,於此討論區內已有很多兄弟給了你答案,只是不是你想要的答案....

唉.......
leonhk 兄, 上星期651, 上幾次過0.2以上, 你完全可以全身而退, 重賺少少, 點解你唔走
到依家個市唔就你又出o黎問蕭生呢...

係唔係蕭生話依家要即放你就沽貨止, 叫你唔到0.5 都唔好沽你就連市做緊0.49 你都唔沽...

here is my 2 cents,
睇之前玩大插水同依家個價, d 街貨比蕭生7月叫我地買之後(甚至之前)更少, 只係個市唔就
因為蕭生比我們有更多既消息,所以想聽下佢既意見
原帖由 PeaceSeeker 於 15-8-2007 15:18 發表
leonhk 兄, 上星期651, 上幾次過0.2以上, 你完全可以全身而退, 重賺少少, 點解你唔走
到依家個市唔就你又出o黎問蕭生呢...

係唔係蕭生話依家要即放你 ...
原帖由 leonhk 於 15-8-2007 15:21 發表

蕭生在閉關前已說﹐有貨散貨﹗
原帖由 leonhk 於 15-8-2007 15:21 發表

大市五行欠水,細價股第一個仆直!小心!!!

朋友,有得走就快 d 走啦,唔好再玩呢 d 細價股啦!
原帖由 Enterprise 於 15-8-2007 15:31 發表
朋友,有得走就快 d 走啦,唔好再玩呢 d 細價股啦!
版主 絲韻娜 大姐 已講N次﹐教埋大家走位候機沽﹐o甘都唔估就無符
原帖由 aloha777 於 15-8-2007 15:34 發表

版主 絲韻娜 大姐 已講N次﹐教埋大家走位候機沽﹐o甘都唔估就無符
我戰友一樣係死攬D股仔唔放,卒之由賺10萬變倒輸4萬

股票市場係成個樹林咁大,做乜係都要挽住651呢棵櫥唔放?

況且,個樹林好似起緊火,唔走既話,可能燒成人