和成國際(651)股價討論專區

651           8063        275          372         235        

收市價              0.176        0.22         0.385       0.71        0.45
最高價              0.183        0.228       0.395       0.72        0.475
最低價              0.171        0.21         0.375       0.70        0.445
上日收市          0.183        0.23         0.40         0.73        0.485
成交數量(千)    39,340      27,389      8,580      6,930       8,825
成交金額(千)    6,877        5,949       3,294      4,919       4,004
你地似乎對651已經產生感情 !
原帖由 羊生 於 15-8-2007 17:35 發表
你地似乎對651已經產生感情 !
錯,只係價位買
波馬照我茶煙飯,一隻靚股養全家
原帖由 #賭精# 於 15-8-2007 05:36 PM 發表

錯,只係價位買
好少股票討論出到第4版 !
本來one night stand差d娶左做老婆(有d兄弟總同佢攪緊),你話有無感情喇,桃花劫!!!!
原帖由 麥記 於 15-8-2007 05:42 PM 發表
本來one night stand差d娶左做老婆(有d兄弟總同佢攪緊),你話有無感情喇,桃花劫!!!!
桃花劫 ?
原帖由 麥記 於 15-8-2007 17:42 發表
小心唔好講咸濕野,聖姑隨時現身架,嘩,原來在線,即閃
波馬照我茶煙飯,一隻靚股養全家
賭精
死未,我都閃!!!
最衰羊生,講咩鬼感情呢
原帖由 麥記 於 15-8-2007 05:49 PM 發表
賭精
死未,我都閃!!!
最衰羊生,講咩鬼感情呢
講吓笑啫個市咁悶 !
原帖由 伍嘉義 於 15-8-2007 15:36 發表

我戰友一樣係死攬D股仔唔放,卒之由賺10萬變倒輸4萬
YOUR FRIEND IS VERY ON 9.....