和成國際(651)股價討論專區

原帖由 leonhk 於 15-8-2007 15:21 發表
因為蕭生比我們有更多既消息,所以想聽下佢既意見

蕭生在閉關前已說﹐有貨散貨﹗
原帖由 Enterprise 於 15-8-2007 15:31 發表
朋友,有得走就快 d 走啦,唔好再玩呢 d 細價股啦!
版主 絲韻娜 大姐 已講N次﹐教埋大家走位候機沽﹐o甘都唔估就無符
原帖由 伍嘉義 於 15-8-2007 15:43 發表

留得青山在,那怕冇柴偷.
現在火燭﹐仲要柴﹖
我會在0.12開始分批入
原帖由 jyfungee 於 17-8-2007 12:37 發表
777, 你呢個時候入, 枉你為蕭生fans.
0.12呢D位﹐ok
你去看看圖﹐只股在那價位徘徊最耐﹖
當然﹐等到0.08最好

大家要去想下﹐個遊戲是怎樣去玩﹖人家貨在手﹐高度集中﹐萬一跌落120或以下﹐你估莊皇會點﹖一定比人 call 爆loans

你見過比banker call 爆嗎﹖我以前親眼見過

651現在的風險是比人斬倉割價沽售﹐是有這可能的

原帖由 fungsiusiu 於 20-8-2007 10:47 發表
哈, 呢隻野好似俾人點左穴咁, 冇升跌! now 0.15
不排除星期5大跌時有斬倉盤
651仲有貨的﹐最後逃生﹗
原帖由 SiuKingKin 於 5-9-2007 20:40 發表
巴打,唔等都等左咁耐,一於唔到$0.50死不罷休!!
可悲的人性貪婪﹐想想當日坐艇0.13時怎樣﹖
如651有0.5, HSI也會越28000。。。有機的﹐等吧
強烈不滿管理員或前版主處事雙重標準﹐如何令人信服﹖
http://www.hkreporter.com/talks/viewthread.php?tid=6528&extra=page%3D1
原帖由 kingforeric 於 31-10-2007 18:50 發表
陳XX有關連的是什麼股票? 請指教下, 謝謝.
xx 是甚麼﹖
是﹖陳一二﹖
是﹖陳大文﹖
是﹖陳公公﹖
是﹖陳婆婆
是﹖陳仔仔﹖
是﹖陳女女﹖
是﹖陳太太﹖
是﹖陳先生﹖
是﹖陳茂利﹖
是﹖陳福水﹖
是﹖陳愛國﹖
是﹖陳某某﹖

還有嘛﹖﹗
強烈不滿管理員或前版主處事雙重標準﹐如何令人信服﹖
http://www.hkreporter.com/talks/viewthread.php?tid=6528&extra=page%3D1