(更新) 你每一分的贊助,令我多一點堅持!

你每一分的贊助
令我多一點堅持!

自2007年開始,香港人網一直堅持以最不偏不倚的態度,為大家送上最精彩的節目,多年來得到各界的支持,收聽人數不斷增長。面對經濟環境轉變,營運成本增加,本網站全新引入會員制 ...
香港人網 發表於 1-12-2008 11:02
若果上人網寫字樓贊助可以嗎?若可以的話,請電郵予我地址及辦公時間,謝謝!
the donation page is not up to date.
Here the idiots, full of sound and fury,
Signifying nothing
小弟於20.11.2009用paypal  捐咗3000, 唔知你哋有冇收到?
捐咗 $500 on Nov 30, 9:19am fr. HSBC ATM
小弟於20.11.2009用paypal  捐咗3000, 唔知你哋有冇收到?
ukfans 發表於 23-11-2009 15:38
咁慷慨,真係代人網上下多謝捐獻!!

多多益善、少少無拘! 一年過去,都重有網友咁熱心,好感動!
咁慷慨,真係代人網上下多謝捐獻!!" />

多多益善、少少無拘! 一年過去,都重有網友咁熱心,好感動!
twinklestar 發表於 2-12-2009 16:08
其實要多謝蕭生,長毛,毓民, 及人網各人.   
hkreporter  係一個真真正正屬於香港人的傳媒. 希望人網繼續努力, 有朝一日成為香港第一網站....
Is the account information still valid ?
I would like to do something for hkreporter.com
今次改變主意, 會捐300港元
另外會捐500港元俾社民連去支持「五區」
mingkee 發表於 13-11-2009 12:29
你地好好呀, 唔係香港, 都仲咁關心香港.. 出錢出力 ! admire you !

我都係少少意思..
因由於無該銀行戶口, 要花 lunch time 唔食飯去入, 已先入了SCB 人網, 後會抽時間去HSBC 入埋 5 區
想問...海外都想捐可以點做?....
請提供中銀或 HSBC 戶口