(更新) 你每一分的贊助,令我多一點堅持!

點解講話幫忙的人多,但捐左的人只有94個~~~~~~~
原帖由 香港戰士 於 4-12-2008 00:48 發表 點解講話幫忙的人多,但捐左的人只有94個~~~~~~~
應該是人網人手不足, 更新來不及. 現在最新的也是12月3日的.
夫禍患常積於忽微,而智勇多困於所溺。
原帖由 fatpig 於 4-12-2008 00:37 發表 岩岩又收倒Paypal封E貓 ------------------------------------------------------ XXX您好:您的信用卡已連結至 PayPal 帳戶 - 現在只需進行確認。方法如下:  您的信用卡(末碼為 xxxx)已於 2008年12月4日 支付 $ 1 ...
師兄,我唔係想放棄,不過玩到咁,我真係唔知點做,比錢唔係問題,捐錢捐到咁麻煩,呢下真係惡搞,而家仲要記住下個月做信用卡確認,唔係就比佢扣多$15,下個月我真係唔知有無錢捐,我係見步行步果隻,蕭生可唔可以提供一個直接D既方法,例如可以經恆生或者匯豐過數,唔駛我擔驚受怕,又要記呢樣,又要記果樣呀?

我唔要乜野紀念品啦,乜野著數我都唔需要,我祇係要叩頭 m(_)m 比蕭生, 開個方便之門咋!!,我祇係一心支持人網,支持蕭生同各位節目主持人,希望可以盡下綿力咋!!
己贊助了500  , 也 scaned了存款單 , 但今天晚上send唔到到人網 , 唔知點解?
收到, 明天做嘢.

回復 187# 的帖子

(((我們無法為您新增末碼為 XXXX 的信用卡,因為我們無法認證您為此卡輸入的 3 位數或 4 位數認證號碼。認證號碼是印在信用卡背面的三位或四位號碼。

怎樣解決此問題?  )))

樓主不明白什麽是認證號碼?

就是印在信用卡背面,你簽名旁邊的三位或四位號碼。你要把這號碼填進表格中以資識別。
如果你只偶爾捐款一次,不如找個星期六去渣打好過!
不過我都同意My Radio爲什麽不能在匯丰或中銀開一個戶口方便聽衆呢?
My Radio只需麻煩一次,就能讓百多位聽衆以後長期(?)捐助,何樂而不爲?

原帖由 fatpig 於 4-12-2008 00:56 發表    師兄,我唔係想放棄,不過玩到咁,我真係唔知點做,比錢唔係問題,捐錢捐到咁麻煩,呢下真係惡搞,而家仲要記住下個月做信用卡確認,唔係就比佢扣多$15,下個月我真係唔知有無錢捐,我係見步行步果隻,蕭生可唔可以提供一個直接D既 ...
人網有一個重大特色,同時亦都係佢嘅致命傷,就係絕對唔會做到user friendly,任得你嗌到聲嘶力竭,佢始終唔會回應  回覆你嘅訴求,呢點窒礙咗好多會員想捐助人網嘅熱誠!
我入左數啦!!  請工作人員check吓!! 唔該晒!!

回復 198# 的帖子

現在我想再次試用PayPal,但在首頁卻找不到它的標誌來click入!
user friendly!!!
原帖由 fatpig 於 4-12-2008 00:56 發表

師兄,我唔係想放棄,不過玩到咁,我真係唔知點做,比錢唔係問題,捐錢捐到咁麻煩,呢下真係惡搞,而家仲要記住下個月做信用卡確認,唔係就比佢扣多$15,下個月我真係唔知有無錢捐,我係見步行步果隻,蕭生可唔可以提供一個直接D既 ...
响香港緊係唔好用PAYPAL,人網會比PAYPAL扣左少少手續費.
我都係等緊人網開左 匯豐戶口 先入銀行用 存款易 捐.