(更新) 你每一分的贊助,令我多一點堅持!

原帖由 rommel 於 3-12-2008 14:51 發表 小弟第一日電郵收據,人網在第二日就覆咗,而且在贊助網頁出名單。而家贊助人多咗,唔知做唔做得切。
看來是人手不足了,蕭生說有七八十人,名單只出了頭20位。
夫禍患常積於忽微,而智勇多困於所溺。
唔緊要啦! 名單早出遲出小事。
最重要是叫多D人贊助,等網台可以做落去。
除特別聲明外,小弟於 IT 版及版主區外討論,僅屬個人意見,與版主身份無關。
上善若水   君子和而不同
人網的事,幫得就幫,做得就做,只此而已
甘係米姐係 "有錢比就大哂 同做咩都得呢"
原帖由 carlpoon73 於 3-12-2008 16:36 發表
甘係米姐係 "有錢比就大哂 同做咩都得呢"
點解咁講呀?
只係有點紀念品送同可能有(未作實)專用的 server 收睇收聽。
至于討論區發言只係不被 "其它會員" 扣分,重有管理員管的。
身為版主,對這條有些少保留,最好版主都有權可以扣分啦!

除特別聲明外,小弟於 IT 版及版主區外討論,僅屬個人意見,與版主身份無關。

如果 好似 斑馬大帝 大大般, 唔知可不可 以 將 人網 網名 放入其中呢?

如果 淨放uid 人網方面會不會 知道呢?謝謝 解答!!

其實用 入數紙入咗錢後, 寫個網名在 收據人上,

然後send 給 人網 ,因為ref.no 其實會方便好多!!

各位,贊助名單已經更新到 70 個,可以查看:
http://www.hkreporter.com/donate_member.php

更新: 話咁快已經 90 幾個啦,今日一定過百!

原帖由 rommel 於 3-12-2008 17:17 發表 各位,贊助名單已經更新到 70 個,可以查看: http://www.hkreporter.com/donate_member.php
周融 2000

「站起來」的那位周融嗎?
行動上支持 MyRadio Paypal 左 500希望大家有錢出錢,有力出力,撐人網!! 
嘩,金勳章出咗啦!
不過乜好似係皇冠咁樣,同大隻咗 D 噃。

有無銀章? show 出黎睇下會唔會靚仔 D。

原帖由 rommel 於 3-12-2008 17:44 發表 嘩,金勳章出咗啦! 不過好似係皇冠咁樣,同大隻咗 D 噃。有無銀章? 睇下會唔會靚仔 D。
又真係幾「高調」喎, 我都認為係大左的。