蒙古能源(276) - 申請延遲寄發通函

原帖由 oooonnnn 於 30-7-2007 13:25 發表

而家中國能源需求量非常之大,巳經由煤既出口大國變成入口國,中國自巳出產既煤都唔夠用更搶高國際價格,中國煤礦成日出問題都系因為供不應� ...
問題係媒股現價是否已經反應左,甚至超買呢?
所以隻8239我有風收到都係入左3手咁大把.
原帖由 oooonnnn 於 30-7-2007 13:25 發表

而家中國能源需求量非常之大,巳經由煤既出口大國變成入口國,中國自巳出產既煤都唔夠用更搶高國際價格,中國煤礦成日出問題都系因為供不應栮..
蒙古告急,股價跌破7蚊!
原帖由 頭文字B 於 1-8-2007 11:29 發表

放心,一定有人托住。
原帖由 頭文字B 於 1-8-2007 11:29 發表

今日隻隻野都告急啦.
蒙古能源(0276)出現大手賣出110萬股,成交價$7.0,涉資770萬
2007年8月1日   11:07:00 a.m. HKT, AA

* 一小時延遲

[大手成交]蒙古能源(0276)在上午11:07出現大手賣出,成交量為110萬,成交價為港幣$7.0,涉資770萬。至目前為止,股價跌2.507%,今日最高價為$7.2,而最低價為$7.0,總成交量為192.02萬股,總成交金額港幣$1.351千萬。
6.6 now
6.8 now
收市 6.91
我在6.5入了貨

我今天的觀察: http://hk.finance.yahoo.com/q/bc?s=0276.HK&t=1d
上午是散戶互相X殺......276大DROP....
下午莊家出手...6.5 以下排隊烈陣...托上6.8收市..
莊家在6.5力托
2/8/07

收市價              6.85            
最高價              7.0            
最低價              6.12            
上日收市          6.91
成交數量(千)    9,561
成交金額(千)    62,945