蒙古能源(276) - 申請延遲寄發通函

原帖由 oooonnnn 於 7-8-2007 11:01 發表

而家至搞,唉!
遲來的春天,但總比唔搞好
6.53 now
蒙古能源<0276.HK>擬2年內建1200兆瓦煤電廠,涉資60億
2007年8月7日   09:35:08 a.m. HKT, AAFN

蒙古能源<0276.HK>法務總監高朗表示,至今投入勘探的開支已達2.34億元,待10月探明蒙古科布多省的煤礦區有3億噸煤後,會進行收購,完成交易後,預料08年4月開始有盈利貢獻。

另外,集團計劃兩年內興建1200兆瓦的煤電廠,總投資60億元,主要向新疆供電。(da)

阿斯達克財經新聞組
電話: 852 2127 6342
傳真: 852 2186 8286
電郵: newsroom@aastocks.com

新聞由 阿斯達克 提供
原帖由 頭文字B 於 7-8-2007 11:36 發表
蒙古能源<0276.HK>擬2年內建1200兆瓦煤電廠,涉資60億
2007年8月7日   09:35:08 a.m. HKT, AAFN

蒙古能源<0276.HK>法務總監高朗表示,至今投入勘� ...
佢應該拎唔到60億出來,即係要集資.

叫 1088 入股?
原帖由 devilcoach 於 7-8-2007 11:41 發表

佢應該拎唔到60億出來,即係要集資

叫 1088 入股?
所以要 roadshow
應該有得炒下.我唔放住,同佢玩下.
原帖由 devilcoach 於 7-8-2007 11:57 發表
應該有得炒下.我唔放住,同佢玩下.
我都係咁話,一於同佢玩到底!
6/8/07

收市價              6.74            
最高價              6.98            
最低價              6.4            
上日收市          6.73
成交數量(千)    10,617
成交金額(千)    70,335
原帖由 devilcoach 於 7-8-2007 11:41 發表

佢應該拎唔到60億出來,即係要集資.

叫 1088 入股?
炒上批股比基金呀
原帖由 tinopener 於 7-8-2007 17:23 發表

炒上批股比基金呀
希望係咁啦~