[殷法青 (神功)] 殷師父的館址在那裏

原帖由 還珠樓主 於 28-2-2009 14:16 發表
果真是有緣千里能相會...nion28:" />" /> nion28:" />" /> 想本人半生撞板...口舌招(油)..無事生非..眾人視若剎...平生本無立錐之地...赫見波斯王子現身網上...終日自我吹脹..呀~是自我膨脹才真...雖眾網友口誅筆伐...只悠然自得 ...
哈哈哈 為何寫這麼多字呀?你想表達些甚麼呢?你講乜都無用呢?講法你又唔識?在這你就是無用武之地也。哈哈乖呢、你聽話、你主人就會錫你多d架呢、應聲虫仔
原帖由 白馬嘯西風 於 28-2-2009 18:33 發表
波斯王子,何故因我幾句留言,大失您的佛道兼收高人身份,會否因帳號被那個忘八盜用?若然不是,我可斷言波斯王子只是一個:不忠,不孝,不仁,不義,不智的小人!何故?請各網友聽在下細細道來。

未有遵從歷代老師公及尊師給所有弟子所戒,法 ...
大師你又錯了、慢慢聽我教你呢、第一。我當然無張法門秘傳外說、你可細心查看我所講的所有、我只有講甚麼法和有甚麼用、但點用、用甚麼決、跟本就無講到。聽者知道也用不得其法。第二、我第一個師父、早前已退休靜居大陸、我想學法門、找知識、所以就有第二個師父。再者我第一個師父每年回香港做生日我一定有去。佢永遠係我尊敬的師父、大師兄每年也有做師公誕。我一樣有去、所以沒有忘本、所以不忠不孝就不成立。 又再講、我現在的師父絕對知道我以前的師父是誰、還有.....我的法名由始至終就係第一個法名、無改過。那會不義??我師父講過     對方有料的就不妨跟學。學的都係師公法。學法學全面沒有不智。在香港神功討論區給人鬧又如何??有好多人自己唔識但別人識、就會不高興、鬧者只代表他的無氣量、無見識!外面一樣有好多人鬧殷師父你又知唔知。哈哈神功界就是這樣、永遠都話自己勁別人錯!你不知這情形嗎??你在上板也有鬧我呢又如何?請你重睇我所說的所有、我跟本就無在這胡鬧、我也無針對何人!!甚麼癡狂相信是你多些!好像是你鬧人先呢哈哈。其實你想怎樣可以說、

原帖由 還珠樓主 於 28-2-2009 14:16 發表
果真是有緣千里能相會...nion28:" />" /> nion28:" />" /> 想本人半生撞板...口舌招(油)..無事生非..眾人視若剎...平生本無立錐之地...赫見波斯王子現身網上...終日自我吹脹..呀~是自我膨脹才真...雖眾網友口誅筆伐...只悠然自得 ...
你都鐘意玩波斯王子game?我都係架、第一集到現在我集集都有,最好玩就係第二集、武者之心。裏面招數多、變化又多。但最近這集就太差了、不知所為、動作變化少、只有單打獨鬥!!不是嘛?你第一集時之沙都未爆機?有無搞錯、所以正明你有問題。!
原帖由 白馬嘯西風 於 28-2-2009 18:33 發表
波斯王子,何故因我幾句留言,大失您的佛道兼收高人身份,會否因帳號被那個忘八盜用?若然不是,我可斷言波斯王子只是一個:不忠,不孝,不仁,不義,不智的小人!何故?請各網友聽在下細細道來。

未有遵從歷代老師公及尊師給所有弟子所戒,法 ...
未講完呢、 所以話你自以為是!我家高堂就是見了你這班不學無術的所為大師、我來做個當頭棒喝、喝醒英雄歸各路。不孝?哈哈你問你自己先呢。作d甚麼詩?不敢留電話就是不敢留電話。你這篇東西相信你諗了多晚嗎?  你試下鬧佛祖、佛祖也不會回你咀的。這唔通又是佛祖不仁??不考?你有無知識架??你讀過幾多書架??

哈哈不知所為、醒覺呢 大師nion25:" />" /> 不如你打電比我、當面教我好唔好?我睇你有幾多智??唔好在這吹牛皮!醒呢你

原帖由 波斯王子 於 28-2-2009 23:46 發表
未講完呢、 所以話你自以為是!我家高堂就是見了你這班不學無術的所為大師、我來做個當頭棒喝、喝醒英雄歸各路。不孝?哈哈你問你自己先呢。作d甚麼詩?不敢留電話就是不敢留電話。你這篇東西相信你諗了多晚嗎?  你試下鬧佛 ...
學法學到你咁,真係癡癡地.
原帖由 avkk 於 1-3-2009 13:24 發表

學法學到你咁,真係癡癡地.
這叫對其人就要用其法。你、妳又改名?哈哈你主人無叫你出來呀
你講到自己咁得,不防留下館址.過番兩招 .睇睇最後邊個失蹤 ... ..
叫你呀.波斯王子....留下館址.過番兩招 .睇睇最後邊個失蹤 ... ..吹水你就識
原帖由 靈靈發 於 2-3-2009 03:16 發表
叫你呀.波斯王子....留下館址.過番兩招 .睇睇最後邊個失蹤 ... ..吹水你就識
你想過兩招、你想玩明功?玩兩手?我都學過下太極。你鐘意都可以找我、我留了電話在這、你可以打給我、我無開館、但你鐘意可以隨時打比我。
太極就唔好耍了,較量吓神功實際D!

你怕我放符去你館呀