[殷法青 (神功)] 殷師父的館址在那裏

原帖由 哥窰影青 於 23-2-2009 23:14 發表
好無禮貌呀!大家無需要答這個帖,由得佢沉底。" /> " /> " /> " /> " /> " />
誰是無禮??
你咁無禮貌都唔知自己無禮貌,無人話比你知嗎?算吧啦!無謂跟如此無禮貌的討論什麼。看過你回的文章,無什麼興趣,除了更加突出你無禮貌之外,並無任何得著。儘管你努力讓人家覺得你醒,但實在看穿你動機非善類。無意再進一步看你的意見。
:018: :018: :018: :018: :018: :018:
無眼界乃至無意識界、無無明亦無無明盡。乃至無老死亦無老死盡。無苦集滅道、無智亦無得。以無所得故。

原帖由 波斯王子 於 24-2-2009 14:08 發表
無眼界乃至無意識界、無無明亦無無明盡。乃至無老死亦無老死盡。無苦集滅道、無智亦無得。以無所得故。
你面皮真厚, 你識晒所有法門同佛經都無用.
呢條友識抄書,乜都唔識
寒冬送衣少    過橋抽板多
原帖由 libasiki 於 24-2-2009 17:34 發表
呢條友識抄書,乜都唔識" />" />" />
請你指教下呢 、不如約你出來、我唸全部給你聽、你聽完 你要損一仟蚊給公益金好唔好。

波斯王子,
師傳希望你能自律一下唔好再在這裏引起罵戰,否則我會停止你出blog!
師傳尊重你亦希望你能尊重我!
我想你要清楚這個網有(神功)兩個字係代表給聽眾如有需要求助神功師傳的意思! 並不是討論神功,你強詞奪理係無用! 我知你識好多神功上的知識,
亦可能是法家弟子?由你的出現直至今日你己經討論得太多法門上的事了!

還未夠嗎? 可否合作一下呢? thanks!
千處來求求我靈符千處應
萬家相請請吾制煞萬家興
殷師傅.何必跟他們一般見識
全力支恃.殷師傅
原帖由 六壬殷小姐 於 25-2-2009 04:41 發表
波斯王子,
師傳希望你能自律一下唔好再在這裏引起罵戰,否則我會停止你出blog!
師傳尊重你亦希望你能尊重我!
我想你要清楚這個網有(神功)兩個字係代表給聽眾如有需要求助神功師傳的意思! 並不是討論神功,你強詞奪理係 ...
奇怪?妳為甚麼只是話我一個??? 真是奇怪??有人要罵戰?下次去旅行燒野食我又去得唔得?
原帖由 波斯王子 於 26-2-2009 02:48 發表
師兄,請問你是否香港神功XX版那位波斯王子?令師是歐展雲師傅?