[殷法青 (神功)] 殷法青師傅嚴正聲明

[殷法青 (神功)] 殷法青師傅嚴正聲明

殷法青師傅嚴正聲明
最近於雅虎(Yahoo)的一個拍賣網站,看到一位網名為sumlo2009自稱是本人之門生在網上作買賣交易現在本人嚴正聲明,我與此人絶無任何關係,更從不認識此人,亦都不了解此人的行為動機,對於此人所作之行為,更會保留一切法律責任及追究的權利。
              特此聲明!
千處來求求我靈符千處應
萬家相請請吾制煞萬家興
多謝殷師父提醒.

搜集證據,嚴懲這人

請大家留意呢一個懷孕婦人sumlo2009,由於佢起拍賣網用假袋當真袋賣給一位買家。

而後來呢位懷孕婦人sumlo2009,繼續起拍賣網招搖撞騙。最過份竟然利用殷師父

義,自稱是她的門生,嚴重有損聲譽!!

最好笑就係MAIL一陣自稱係玉帝個契女,一陣又話天后個女

宜家被人識穿騙人手法,更加多次用yahoo分身ACC去幫自己講說話。

請大家留意sumlo2009拍賣結束時間及評分時間相當接近。

亦即係話佢買家係隔離鄰舍,已及半夜三更交收又或者短短一分鐘內完成交收。

magicloverhouse  (1) qqwe8496  (1) canst631  (1) wingyilo  (22)

loveyoukiki2000  (11) adachanky  (1)

(呢個lyf_karin  (13) 同婆有親 (2009-07-15 20:11) 評分,隔一個月又比評分講好說話(2009-08-13 18:48)

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/aboutme?userID=sumlo2009

其實此等極之無聊事與本人無關,但事件涉及殷師父聲譽

我只可以做到咁多,等所有人唔駛受騙!!

而果位買家,你都唔好咁開心我唔係幫你

而係殷師父師公救過我屋企人,先至倍你兩個癲

起呢到再次多謝殷師父師公救過我屋企人!!

鬼可怕,人更可怕.
希望在明天.!!
邊個咁鬼衰 !!!

hihi , 初 8 , 哩排有冇身痕
世風日下!人心難測!做生意要貨真價實,呃呃騙騙,德高望重的師父作招來,得到的錢都係冤枉錢!
人在做,天在看。此人需自重!

好彩有人指證佢,如果唔係師公聲譽會受損。

人在做,天在看,佢一定會有應得的懲罰。
施主!!回頭是岸!!
可能 D 人思覺失調.

我朋友都比呢個sumlo2009呃過,大家千其唔好上當,呢條友同我朋友講話佢成日同林千博同司徒法正呢d師傅好熟,成日食飯,利用師傅既名聲去賣假野,大家千其唔好信呢條友