嚴重讉責人網管理層不懂管理,搞跨恐怖在線區

嚴重讉責人網管理層不懂管理,搞跨恐怖在線區

睇見現在恐怖在線區變成污煙障氣簡直完全氣餒,回想當日與一班志同道合支持edmond既朋友共同出一點綿力建立此討論區,對此討論區的成就盼望,完全已消失。

為什麼? 原因是新的管理層不理會恐怖在線區,不及往日白戶兄對這裡的關心。

想問聲新的最高管理層或蕭生,你們在接手前,有沒有理解恐怖在線區從前的歷史? 發生過什麼事?

知不知最近發生什麼事?

知不知有組織想搞跨節目?

知不知有人複製舊文章從新張貼舖設營業關係,建立搗嘉賓勢力?

知不知有版務管理員暗中包庇熟人抺黑現時嘉賓?

最可笑的是有嘉賓連續被人無理侮辱兩次還不禁言,還要看多次才處罰

你們知不知嘉賓會看討論區的? 要他再看多次被人侮辱?

我只知道mac一位管理為恐怖在線區付出,但他能廿四小時看著嗎?他完全熟悉恐怖在線區嗎?

今天的污染,嘉賓被辱罵,香港人網最高管理層需要付上龐大責任

你們害了edmond,也愧對有份建立這區的人

到底你們懂得搞網嗎? 既然蕭生話討論區重要,你們有花時間學習嗎?

如果答案是無時間或其他工作忙,建議你們集體請辭罷! 還要集體向節目所有嘉賓道歉!

評分次數

• 白戶則道

• kakamonster

你SEND 個PM俾蕭生,直接將有關人等個名開出黎
X1000000000000000000000

評分次數

• Mac_lo

X1000000000000000000000
槍兄冇用架,話口未完就有人灌水啦,睇下上面
你SEND 個PM俾蕭生,直接將有關人等個名開出黎
COBY~ 發表於 24-10-2009 01:06
最搞笑係通知左有人侮辱嘉賓, 佢哋warn左, 跟住果個人又再犯, 我再通知佢哋, 佢哋又話要等佢再犯先處罰

罰唔罰同點罰都唔關我事, 但點解要睇多次嘉賓俾人侮辱呢?

唔通點擊率重要過嘉賓受辱? 唔好話我斷章取義呀
槍兄冇用架,話口未完就有人灌水啦,睇下上面
bbg1234 發表於 24-10-2009 01:14
呢d小事, 無管理會理我up既嘢

佢哋對我既立場一早已經係老毛格言....敵人支持我反對.....敵人反對我支持
討論區管理和節目管理係兩個問題 , 或者需要分開管理 , 或講清楚個別版區版主有絕對至上權力(如即時禁言等)
才有效力

我只是路過途經留下我的"2 cents" , 因小弟說實話 , 很少聽/進入本節目和版區的
但我曾管理過其他壇的版塊 , 我的經驗告訴我必需要咁做
討論區管理和節目管理係兩個問題 , 或者需要分開管理 , 或講清楚個別版區版主有絕對至上權力(如即時禁言等)
才有效力

我只是路過途經留下我的"2 cents" , 因小弟說實話 , 很少聽/進入本節目和版區的
但我曾管理過其 ...
kfcsir 發表於 24-10-2009 01:32
明白問題係呢度d版主跟本唔做野
才有效力

但我曾管理過其 ...
kfcsir 發表於 24-10-2009 01:32
當然係講討論區管理啦, 但如果講影響力就節目言論影響大喇, 例如名人喺節目講一聲有苦衷.....幫拖既人一定多過我d small potato喺討論區寫十萬字(唔係恐怖在線節目)