嚴重讉責人網管理層不懂管理,搞跨恐怖在線區

明白問題係呢度d版主跟本唔做野" />
bbg1234 發表於 24-10-2009 01:35
係選擇性做嘢,向更高層反映又當耳邊風, 所以先令我迷糊, 到底係工作忙定唔識管理討論區
係選擇性做嘢,向更高層反映又當耳邊風, 所以先令我迷糊, 到底係工作忙定唔識管理討論區" />
死光槍 發表於 24-10-2009 01:49
又係喎有d師父,嘉賓比人鬧到扑街都冇人理,有個就即刻帖都del埋.
本來我都想係那邊回應,但想深一層,若我回應,那攪事者咩中正下懷!
又係喎有d師父,嘉賓比人鬧到扑街都冇人理,有個就即刻帖都del埋.
bbg1234 發表於 24-10-2009 02:00
九世前已經同人網討論區老鼎講左啦, 追完再追問變左無聲氣no answer
本來我都想係那邊回應,但想深一層,若我回應,那攪事者咩中正下懷!
sam888 發表於 24-10-2009 02:01
仲有一邊? 邊一邊??

唉 果班人比人warn 完己經一排無蒲頭 而家一次個蒲曬出黎又冇人理 而攪事既人一係就係新手一係就係初級會員 仲有以前個 c/r 會有版主長期睇住而家只係間唔中蒲下頭
如果一個討論區係由謾罵而贏取點擊率,而唔係內容質素取勝既,呢d只係旁門左道手法,俾人笑到面黃,點介紹俾朋友參與? 人哋入到黎見到個個鬧交,互扣分報復,嚇親人啦

評分次數

作一個小小的大膽假設:蕭生曾經講過『恐怖熱線』節目包括討論區係全部比曬Edmond去打理,自己係從來唔會過問,以示節目的獨立性以及自由度。
下面班人聽到就肯定係照做。但是其中的輕重拿捏,哪些該管不該管,就要睇班手下的智慧高低去決定。
而聰明人永遠都唔係多數。
唔好意思, 我只蒲chatroom, 無蒲開版, 幫唔到手.
我已寫寄給兩位中高層, 希望幫到手.
【土瓜灣木廠街泰國佛堂7/28(今日專題)   ... 2 3 4 5 6 .. 168 】我覺得此Post好似做生意多個討論,版主可不可以把此Post轉去《自由討論區》到,免得有人從中以EDMOND名譽運作私人生意