嚴重讉責人網管理層不懂管理,搞跨恐怖在線區

死光槍先生,我都成日抺黑&辱罵特首及狗官,咁你會唔會處罰我呢?公度自在人心!!我們不是活在國內,每人都有發表言論的自由!你應該不是共產黨吧!
但是沒有人擁有無限制的侮辱他人的自由

何謂再討論區內的人權和自由
請收聽10月16號的蕭鼓聲中 , 蕭生於第一節講得好清楚
作一個小小的大膽假設:蕭生曾經講過『恐怖熱線』節目包括討論區係全部比曬Edmond去打理,自己係從來唔會過問,以示節目的獨立性以及自由度。
下面班人聽到就肯定係照做。但是其中的輕重拿捏,哪些該管不該管,就要 ...
wolfstein 發表於 24-10-2009 02:50
從討論區一開始不應麻煩edmond, edmond好忙,無時間理會討論區既問題,我哋唔應該再將呢d問題帶俾佢

但討論區管理員便有責任處理, 接受左呢個任務既人就要付責任與承諾, 如果忙就請辭或可選擇做其他無咁忙既義務崗位, 因會員唔多唔少都會對管理員有期望
純屬個人意見,既然這裏的管理層太繁忙,
為了更有效率及應付日益繁重的版務事項,
不如此版加多一個版主位給死光槍兄做,
有無人贊成?
死光槍先生,我都成日抺黑&辱罵特首及狗官,咁你會唔會處罰我呢?公度自在人心!!我們不是活在國內,每人都有發表言論的自由!你應該不是共產黨吧! ...
rng1668 發表於 24-10-2009 10:35
你所罵既係壞人,但目前喺恐怖在線既嘉賓並唔係,不能相提並論。

嘉賓係俾面edmond,接受edmond既邀請先上節目分享經驗, 應該係要感謝嘉賓對edmond既難能可貴, 點解仲要莫名其妙受人批評辱罵呢?仲要無理據喎,得一句"我覺得好流","我唔想再見到佢"。你覺得點呢?
但是沒有人擁有無限制的侮辱他人的自由

何謂再討論區內的人權和自由
請收聽10月16號的蕭鼓聲中 , 蕭生於第一節講得好清楚
kfcsir 發表於 24-10-2009 11:13
恐怖在線區搞事與賣廣告者手法層出不窮, 人網版規只能用作執法基礎和依據, 應付果班人係需要用另類方法
純屬個人意見,既然這裏的管理層太繁忙,
為了更有效率及應付日益繁重的版務事項,
不如此版加多一個版主位給死光槍兄做,
有無人贊成?
TTTTTTTT 發表於 24-10-2009 11:14
我無興趣, 我只會協助判斷

但請10個版主都無用,一定要熟悉呢度先做得好
恐佈在線版應另設版規和制度
你所罵既係壞人,但目前喺恐怖在線既嘉賓並唔係,不能相提並論。

嘉賓係俾面edmond,接受edmond既邀請先上節目分享經驗, 應該係要感謝嘉賓對edmond既難能可貴, 點解仲要莫名其妙受人批評辱罵呢?仲要無理據喎,得一句"我 ...
死光槍 發表於 24-10-2009 11:26
你有權決定嘉賓係好人定壞人??
你係邊位? forum元老大曬??
從討論區一開始不應麻煩edmond, edmond好忙,無時間理會討論區既問題,我哋唔應該再將呢d問題帶俾佢

但討論區管理員便有責任處理, 接受左呢個任務既人就要付責任與承諾, 如果忙就請辭或可選擇做其他無咁忙既義務崗位, ...
死光槍 發表於 24-10-2009 11:14
某實我覺得你唔使當到Edmond係神咁拜law
佢有收人工ga, 有時間搞自己間舖友時間搞好個版??
我唔係話佢, 不過只係覺得你唔使當自已係工人咁