嚴重讉責人網管理層不懂管理,搞跨恐怖在線區

其實多多幾個板主都好…因為人手唔夠真係好難做得哂甘多野…呢個區一日有甘多post真係好難睇得哂…紫紫同Dad Dad做好…佢地係度都好耐…槍伯呀…呢個唔係頭唔頭銜0既問題…係真係需要你幫手睇住呢區呀…你就幫下手分擔一下啦…Kameyou其實你係唔係得夜晚得閒?如果唔係你都間唔中黎幫手望下…希望各位高層元老級唔好怪我多事…其實大家唔好俾頭銜click住啦…咩監察者元老板主我覺得都唔重要…最重要係真係大家一齊manage好呢區…大家可以互相幫忙互惠互利喳麻…學Dad Dad成日同我講果句「We're Family…」

13+1=?   13
總之版出煙, 可PM我先. 最好寫明原因, 唔該
睇得出kameyou兄最近已經付出好多關心
死光槍 發表於 24-10-2009 14:29
我知道…佢肯係度蒲頭講野真係難得ga啦…所以槍伯你唔好推辭啦…你一齊幫手睇住呢度啦…

13+1=?   13
19# kameyou
你呀你呀你呀…做D野啦要…你係板主…你出聲應該好過我地出聲GA麻…
各位施展一下群眾的力量, 死lur、轆地、嗲 bbg 同 紫頭暈 一齊做版主啦。佢兩個一向熱心忠實聽眾, 最了解呢個節目、呢個版。

我唔得啦,我始終中意聽蕭生長毛毓民多好多,我無法分放到心力入蒞版頁架。
我會係後面掩護大家~~ XD
而且呢個問題一直都存在好耐…由我最初入黎已經係度…不過而家愈0黎愈嚴重…唔該你啦
夜麒 發表於 24-10-2009 14:16
講個秘密你聽,平時我入 chat room,好多時都無聽架,只係監察個 chat room 有無人灌水。所以成個 chat room 大家不斷寫 1 呀、2呀,我都完全唔知乜事 XD
尋晚一見到夜麒打電話上去,我先肯即時開播放器聽你把靚聲呀~~ 連聽緊蕭生同長毛重播我都暫停呀~~ 你勁過蕭真人同長毛 XDD

74# kameyou
O~Really?多謝你呀…原來我甘大吸引力0既咩?!
但紫紫要返工wor…我怕佢未必肯…Dad Dad做啦…甘槍伯呢?
lur地<---我最叻!!!XDDDD

13+1=?   13
65# 死光槍  呢個我反而知到呀槍伯,佢話"簡師傅真是神通廣大"。。。不過我見有網友support,我唔知乜頭乜路。。所以我無加埋把嘴問support佢既網友實情知唔知個POST想表達D乜。。。 ...
NaomiLee 發表於 24-10-2009 14:35
比呢個再早幾日仲有兩個post,已經通知管理員處理左

但紫紫要返工wor…我怕佢未必肯…Dad Dad做啦…甘槍伯呢?
夜麒 發表於 24-10-2009 14:52
一個版主都太艱難,要兩個版主互相幫輕一下先得。
人網入邊掛紅色牌,絕大部份都係義工,都係工作忙碌之間抽時間出蒞處理。個個都咁辛苦。所以,願意做版主的原因都不外乎很熱愛這個版、熱愛這個節目,或者係很希望香港人網可以帶領網上媒體突破傳統報紙電視收音機的媒體。都係為了理想去貢獻休息時間出來。

所以實在亦沒有把握,不知道紫頭暈同bbg會否願意。
死光槍似乎找到了自己位置,用他的強硬作風愛恐怖在線。

版主的能量有限,好需要各位網民自律,不要因為少了禮貌而引來意氣之爭,加重版主的工作。希望大家體諒。

評分次數

• kacleung

• kfcsir

其實多多幾個板主都好…因為人手唔夠真係好難做得哂甘多野…呢個區一日有甘多post真係好難睇得哂…紫紫同Dad Dad做好…佢地係度都好耐…槍伯呀…呢個唔係頭唔頭銜0既問題…係真係需要你幫手睇住呢區呀…你就幫下手分 ...
夜麒 發表於 24-10-2009 14:35
你daddad比我更認真,佢話我平時喺度太冧善
我知道…佢肯係度蒲頭講野真係難得ga啦…所以槍伯你唔好推辭啦…你一齊幫手睇住呢度啦…
夜麒 發表於 24-10-2009 14:43
各位施展一下群眾的力量, 死lur、轆地、嗲 bbg 同 紫頭暈 一齊做版主啦。佢兩個一向熱心忠實聽眾, 最了解呢個節目、呢個版。

我唔得啦,我始終中意聽蕭生長毛毓民多好多,我無法分放到心力入蒞版頁架。
我會係後面掩護大家~~ XDkameyou 發表於 24-10-2009 14:48
開盤口買佢兩個做唔做,我做庄
79# 死光槍
如果佢地做甘你做唔做先?

13+1=?   13