我衰多口:大家是否覺得潘小文把聲像女人?

我真係想澄清一下,潘小文主持究竟係男定女?
我開頭認識佢,係在人網 [譚博頻道] post D相片見到佢個樣。
由始至終我都認為佢係男仔,因為我都有兩個男性friend有女仔聲的。
而家見有人post 話佢係女仔????我試過放大張相睇(雖然像素太細),好似有喉核喎。
希望  潘主持唔好介意,我只係想知下實情。

首先, 人身攻擊好無品. 正衰人!

我覺得潘小文小姐是個好主持, 好有潛質. 是不是一些反人網的人借意攻擊人網有潛質的新主持, 藉此打擊人網?
支持蕭生, 支持譚博, 支持 Edmond Poon!  謝謝. 黃洋達正死八婆!
曾經我喜歡聽譚博士吹水,不過現在我很少聽,因為裏面一把女聲令我感到不舒服......
denny1226 發表於 28-10-2009 14:38
既然係講我,我就回應啦!呢位朋友,我必須向你強調,我係一個女人,如果我把聲令你不安,都係我問題,但呢樣嘢,我又想邀請你嚐試接受,若然你真係頂唔順,咁啦,你可以揀唔聽嘛!但作為節目主持,我又會好珍惜每一位聽眾喎!希望你包容下啦!
有理能行天下、無理寸步難移。
3# acat36
樣衰唔係罪嚟架!你冇睇周星馳咩?
9# jajanghwang
博士著波鞋架!點擦呀!哈哈哈哈!而且,佢做莊,我係閒,莊閒點可以不分呢?
我真係想澄清一下,潘小文主持究竟係男定女?
我開頭認識佢,係在人網 [譚博頻道] post D相片見到佢個樣。
由始至終我都認為佢係男仔,因為我都有兩個男性friend有女仔聲的。
而家見有人post 話佢係女仔????我試過 ...
leecutecute 發表於 6-11-2009 11:08
我強調我係一個女人!哈哈,令大誤會,真係唔好意思!但更唔好意思係,我唔會因為個別人的意見,改變自己三十多年來的生活習慣!謝謝意見!
我強調我係一個女人!哈哈,令大誤會,真係唔好意思!但更唔好意思係,我唔會因為個別人的意見,改變自己三十多年來的生活習慣!謝謝意見!
潘小文 發表於 8-11-2009 00:18
.

謝過妳的回覆。

得妳確認,有點詫異(像我當年得知那個出名的命理人李XX是女性後的感覺一樣)

但無損妳在我心中 [有料之人] 的形象。

妳好通材,譚博講嘢扯去邊,妳都應對到。但佢同毓民一樣,講嘢似機關槍,旁人好難講到話,妳少咗機會發揮。

不過我信有麝自然香,妳夠掂。而且可以近距離跟譚博學嘢,邊個唔想?

仲有一個問題,[潘小文] 係咪花名?(99%令我聯想到攪笑王甘小文)

.
潘小文小姐大大都覆文
幸甚

得閒客串下大娛樂家節目爆下娛圈內幕
一定好正
我都好想爆料,但爆咗我驚冇命!哈哈哈哈!我講真架,真係會冇命!娛樂圈的所謂料,俾你爆得都唔算係料,而係有人想借傳媒作宣傳工而爆,真正的秘密,係你一生一世都唔會知的,就算知,你亦可能會選擇唔講!師傅教落第一招,要收更多的料,首先要學會知之為不知!第二招,熱飯唔一定要熱食!但點都好,我仍然好樂意同大家交流!
咁早起身呀小文姐
多謝你既回覆
anyway 有多d娛圈野都係好野黎架
多d上黎分享下