這三天股市的理論

原帖由 安東尼 於 23-1-2008 21:39 發表
你估要班鬼佬這樣推冧環球那麼多個市,要做兩天,做低10-20%,要多少錢?從何來那麼多的錢?
基鬼(基金鬼佬)係冇咁多錢
但係用到舖天蓋地唧(無知傳媒)再加埋用 Hacker 隊冧o的網的變態行為
基鬼(基金鬼佬)打劫全世界成功了
一夜間係全世界 一 Put 一 Call
伯南克成為世界首富

阿爺想D股民清醒吓, 唔好咁瘋 狂
原帖由 hk_car 於 23-1-2008 23:55 發表
阿爺想D股民清醒吓, 唔好咁瘋 狂
能夠有咁唧能力
除o左阿爺之外
全世界基金佬係全世界一齊 Put 呢o下先利害(利害在咁團結)
thanks mr. shiu.
Good to know your points of view. Thank you Mr. Siu
阿爺甘你今次唔啱喎!仲唔係暗通外國勢力,謀奪同胞資產
真正發揮myradio敢言精髓 = Q仔黎則奮!
對港人對基層 一路走來始終如一 =毓民 + 長毛 +社民連
可能阿野仲係不知不覺
大家怪錯了
原帖由 蕭若元 於 23-1-2008 17:28 發表
www.hkreporter.com/talks

真正"做好、做淡"係最高的機密。
lee次"做淡"係唱到周街都知, 賭精同  ...
哈哈哈哈,又玩我喇,最多請你黎1月27日賭精天地食團年飯,做神祕嘉賓
波馬照我茶煙飯,一隻靚股養全家
已Add蕭生facebook, 成為第八位friend, 很開心!
原帖由 psplam 於 24-1-2008 01:05 發表
可能阿野仲係不知不覺
大家怪錯了
我都有咁諗過,阿爺可能仲係蒙o下蒙o下
但係英國首相白高敦去中國
應該係講呢單o野     
仲有曼聯係聯賽期間去中東佬到搵水
可能係曼聯o個美國財主所為