小文姐現身啦! 請管理員做嘢!

小文姐現身啦! 請管理員做嘢!

第一: 有乜理由小文姐而家喺討論區嘅身份, 竟然係 "新手上路"??? 喂! 就算唔係 "名人版主", 話晒個身份都係 "節目主持" 吖! 做乜要小文姐由 "新手上路" 開始, 咁對佢呀 (如果真係小文姐本人)?? 管理員! 重唔快啲做嘢! 幫小文姐升呢???

第二: 家陣小文姐 100 分都唔夠! 想喊! 我哋呀精哥, 先排回歸人網, 啲兄弟們立即輸送九陽神功俾佢過千分! 家陣我哋! 分又冇得加俾小文姐, 有得加, 都係次次 3 分, 點夠? 管理員! 幫幫小文姐啦! 唔該!

(註: 重有呀偉呀! 做咗兩集節目, 有進步, 但呢度冇人提過佢嘅?)
題外話: 如果今晚幾位主持想繼續插高鐵單嘢, 我喺 youtube 搵到兩段魯平嘅專訪, 入面有講佢點插港英起新機場單嘢 (怎麼辦?怎麼辦?怎麼辦?怎麼辦?怎麼辦?.....), 值得參考, 帖子我尋日已經出咗, 在此:

http://www.hkreporter.com/talks/thread-839423-1-1.html
支持樓主建議,小文姐表現出色,應有更高身份和地位。
劍倚青天笛倚樓,雲影悠悠,鶴影悠悠。  好同攜手上瀛洲,身在閻浮,業在閻浮。
一段紅雲綠樹愁月,今也休休,古也休休。 夕陽西去水東流,富又何求,貴又何求。
對,要求授譽名人版主一職
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿
我得罪人多稱呼人少,我口臭唔代表我人格有問題,我被ban唔代表我賤格,只可能有某D小人作怪,我問心無愧。
對,要求授譽名人版主一職
Devil-R 發表於 10-11-2009 23:31
x 18 !!

x 18 !!

number18 發表於 11-11-2009 00:24
lee 個一定要 la ~~~,   "新手上路" pm 都唔唔掂, 唔通要人由低做起, d 管理員
我個 account(Egghead1969) 比人網冇理頭 ban 左. 所以開新 account,澄清唔係玩分身
呢版冇版主不如交埋比小文打理
我得罪人多稱呼人少,我口臭唔代表我人格有問題,我被ban唔代表我賤格,只可能有某D小人作怪,我問心無愧。
呢版冇版主不如交埋比小文打理
Devil-R 發表於 11-11-2009 01:48
哈哈, 你係咪同佢有過節, 版主唔歸邊好快就 bye bye
而且, 為另外個單野做 search 時, 見重有 d 幾新料出來, 你叫佢入, 好易比人拿來做羔羊
我個 account(Egghead1969) 比人網冇理頭 ban 左. 所以開新 account,澄清唔係玩分身
哈哈, 你係咪同佢有過節, 版主唔歸邊好快就 bye bye" />
而且, 為另外個單野做 search 時, 見重有 d 幾新料出來, 你叫佢入, 好易比人拿來做羔羊
imme 發表於 11-11-2009 01:58
不是這麼黑暗吧.....
支持潘小文小姐做名人版主!!!!! 我覺得她個好主持, 表現出色!!!!  
支持蕭生, 支持譚博, 支持 Edmond Poon!  謝謝. 黃洋達正死八婆!