[討論區投訴] 投訴 hkt008 板主, 請給在下一個公道!!!

廢話連篇,不具體,不回應指摘,轉移視線改概念,可悲也!
又在女性天地版發功,含沙射影,不知所謂
各位大大,
本人在人網至始至終只有hkau戶口一個,並無分號.
特此申明!
人為君子

好喇,就當你係畸涼發緊夢之最佳搭檔吧,唔好得幾多啫,一樣係樣衰口臭到處撩交嗌之典範.

或者會有人信都未定,唔好灰心,等吓喇
各位大大,
特此申明!
hkau 發表於 1-9-2010 10:56
這是hkau在意見投訴版----投訴版主hkt100,給在下一個公道版頁與網友之對話:-

我們已是老相好,不要自暴其短.#53 hkau

我們已是老相好,的「我們」是誰?#54 網友

兄是貴人事忘了,我們不是在馬兄角觸行委上相遇過嗎?#58 hkau

抱歉!真的忘了  #59 網友

hkau 簽字:-  " Disclaimer: Not a party member and want discussions to advance HK."
非會員可以參加LSD行委競逐討論??? 我會信,哈哈!!

hkau 2010.09.01新簽字:-  "Disclaimer: Not a party member and want discussions to advance HK.
                                        本人在人網至始至終只有hkau戶口一個,並無分號 "

大家點睇?可信性如何???  梗係唔信喇,哈哈哈!!!
carmeliali

* 發短消息
    * 加為好友

carmeliali 當前在線

Yahoo!查看個人網站查看詳細資料

中級會員

廢話連篇,不具體,不回應指摘,轉移視線改概念,可悲也!
又在女性天地版發功,含沙射影,不知所謂
//
hkau

中級會員

* 發短消息
    * 加為好友

hkau 當前離線

查看詳細資料

中級會員

各位大大,
特此申明!
//
carmeliali

* 發短消息
    * 加為好友

中級會員

好喇,就當你係畸涼發緊夢之最佳搭檔吧,唔好得幾多啫,一樣係樣衰口臭到處撩交嗌之典範.

或者會有人信都未定,唔好灰心,等吓喇
//
carmeliali

* 發短消息
    * 加為好友

中級會員

各位大大,
    特此申明!
    hkau 發表於 1-9-2010 10:56

這是hkau在意見投訴版----投訴版主hkt100,給在下一個公道版頁與網友之對話:-

我們已是老相好,不要自暴其短.#53 hkau

我們已是老相好,的「我們」是誰?#54 網友

兄是貴人事忘了,我們不是在馬兄角觸行委上相遇過嗎?#58 hkau

抱歉!真的忘了  #59 網友

hkau 簽字:-  " Disclaimer: Not a party member and want discussions to advance HK."
非會員可以參加LSD行委競逐討論??? 我會信,哈哈!!

hkau 2010.09.01新簽字:-  "Disclaimer: Not a party member and want discussions to advance HK.
                                        本人在人網至始至終只有hkau戶口一個,並無分號 "

大家點睇?可信性如何???  梗係唔信喇,哈哈哈!!!

發緊夢都要copy & paste,服咗你喇

唔阻人地開工..............丫,lunch hour喇,聽下歌。
呵呵
又在換湯不換藥中
" />" /> " />" />
aVXXuq40dqk&feature

投訴網有位Kacleung.又化名hkau
因為我發現2人的英語帖子.同一程度.同一筆法,同一鼻孔出氣
我有熟識海外網友,收到kacleung煽動搗亂
又有人話俾我聽.kacleu ...
ccbenny 發表於 1-9-2010 00:49
"投訴網有位Kacleung.又化名hkau"----會唔會hkau化身kacleung?kacleung 是虛,不停在投訴版重覆再重覆出帖,hkau是實,幕後發功,睇大龍鳳?

其實虛與實,皆不重要,互相呼應,製造媒流,就心想事成喇

評分次數

• kacleung

81# carmeliali

81# carmeliali
呵呵
你睇過西遊記未呀
孫悟空次次打架都係主角
佢識走精面.嗱幾條毛出黎變分身
自已就响度睇戲
毛分身被人打死.都唔會傷身
如打勝的話就留番下次再打

通常D毛分身會去同圍惹是生非
樣衰咗就返花果山揾正身
正身就會出黎死撐到尾
或者撐唔到會被人困在五指山

Please give up...
Chinese don't care about enforcing strict rules, except when beating opponents...
Chinese don't give a damn about objectivity and critical thinking, except when fighting enemies...
Chinese won't support your deviant creepy complaints because their relationships with some people are important than with you...
LSD too...
Don't fight the air...
Don't throw banana to the sky...